Nieuwsbrief van 3-10-17 6:54:00
Online bekijken

Hennep als groene gevelisolatie?

Groene gevelisolatie: Caparol kiest voor hennep

Caparol introduceert een nieuw, milieuvriendelijk product voor het isoleren van gevels. Capatect Natuur+ is een isolatiesysteem met platen vervaardigd op basis van hennep. Het nieuwe systeem heeft een hoge isolatiewaarde en levert een positieve bijdrage aan het milieu.

Nieuw assortiment IsoBouw-dakelementen voor sporenkappen

Hogere Rc-waarden en nieuwe luchtdichte én afwaterende profielen. De vraag naar hogere RC-waarden neemt toe. Daarom introduceert IsoBouw een uitbreiding op het assortiment SlimFix Spoor dakelementen met de RC-waarden 5.5, 6.0 en 7.0.

Energetische en esthetische opwaardering geven karakteristiek gevelbeeld in Wierden

Op het complex is premium buitengevelisolatie van Sto toegepast: StoTherm Classic. StoTherm Classic heeft een track record van meer dan 100 miljoen vierkante meter, wereldwijd. De isolatie is verlijmd op prefab hsb-elementen. De gevel is bekleed met minerale Sto-Steenstrips. De steenstrips zijn ontworpen in diverse kleuren uit het bruinblauwe kleurenpalet.

Een optimale spouwisolatie dankzij nieuwe reeks glaswolplaten

De nieuwe reeks Cavitec spouwmuurplaten van Knauf Insulation biedt de verwerker isolatiemateriaal dat prettig te verwerken is. De plaat is eenvoudig over de spouwankers heen te drukken omdat er geen glasvlies aan de binnenzijde zit. De platen sluiten perfect aan op het binnenspouwblad en ook onderling zodat u geen last heeft van een valse luchtspouw.  U behaalt met een dikte van 130mm de benodigde Rc van 4,5. 

Akoestikon geluidsisolerende profielsystemen van Merford voor vloer, wand, plafond, gevel en dak 

De onderscheidende Akoestikon systemen houden geluidsproblemen buiten de deur. De producten voldoen aan alle bouweisen en zijn gemakkelijk te monteren. De lichtgewicht constructies zijn een effectief middel om geluid te reduceren en hierbij de decibellen de baas te blijven. De geluidsisolerende oplossingen zijn geschikt voor renovatie en nieuwbouw, voor binnen en buiten. 

De stap naar een duurzame woning

Met de brochure 'De stap naar een duurzame woning' neemt Kingspan Unidek dakisolatie bij renovatie onder de loep. Tevens zijn de belangrijkste renovatie bouwdetails met praktische tips gebundeld in de handige bijlage ‘Oog voor detail’. Een  handig hulpmiddel voor iedereen die betrokken is bij energiezuinige renovatie. 

Afdichten met PG Seal band als alternatief voor PUR schuim

Deze zeer fijn semi-geslotencellig polyurethaanschuim heeft uitstekende luchtdichtende eigenschappen en voldoet aan de allerhoogste eisen voor luchtdicht- en klimaatneutraal bouwen. Een goed alternatief dus voor PUR!
 

Doordachte na-isolatie op basis van natuurlijke, duurzame cellulose (Isofloc)

Door het toepassen van cellulose isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand worden er “twee vliegen in één klap” geslagen. Cellulose heeft namelijk niet alleen een hoge thermische isolatiewaarde maar ook een hoge isolatiewaarde op  het gebied van geluid. Dat is voor isolatiematerialen uniek want veel gangbare isolatiematerialen kunnen slechts aanspraak maken op een van beide eigenschappen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.