Gawalo
Online versie

 

Isoleren: streefwaardes op componentniveau
Een standaard voor woningisolatie is voorgesteld. Naast deze standaard op woningniveau is gezocht naar streefwaardes op componentniveau. Want wat is de relatie tussen afzonderlijke bouwkundige maatregelen en de resulterende energiebehoefte voor verwarming?
Lees verder >
(advertorial)
alt
SAMEN NAAR DE TOP!
Aircovent en Wasco zijn samen gegaan. Samen willen we de nr. 1 groothandel in airco worden! Wasco is de enige groothandel in Nederland met alles voor airco. Bij ons vind je alles: van airco’s, installatiemateriaal tot gereedschap en opleidingen voor bijv. je F-gassencertificaat.
Ioniserende luchtreiniging helpt coronapreventie in binnenruimtes
Ultra high density ionisatie in binnenruimtes kan een aanvulling zijn op alle maatregelen om besmetting met Covid-19 te voorkomen. Dat heeft aanvullend wetenschappelijk onderzoek aangetoond.
Lees verder >
Warm douchen met koudwateraansluiting mogelijk met nieuw type warmtewisselaar
Alleen nog maar een koudwateraansluiting in de badkamer en tóch warm douchewater? Dit is mogelijk met de zogenoemde Meed Energeyser.
Lees verder >
Groene waterstof en aardgas kunnen gelijktijdig door dezelfde leiding 
Waterstof en aardgas kunnen gelijktijdig door dezelfde leiding worden getransporteerd. Op de plaats van bestemming worden beide stoffen op een slimme manier gescheiden.  
Lees verder >
(advertorial)
alt
Drukbehoud voor jouw systeem
Maak kennis met de vernieuwe SpiroPress-serie, de actieve expansie-automaten die onder elke druk presteren. Niet elk systeem is even goed ontworpen, maar de SpiroPress-units maximaliseren het beschikbare expansievolume en verminderen de kwetsbaarheid van het systeem.
Aircomarkt groeit – aandachtspunten voor de installateur
Na een paar warme zomers en door het thuiswerken is de vraag naar airconditioning groot. Voor koeling én verwarming. Een interessante markt voor installatiebedrijven, want de marges zijn goed. Toch is er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.
Lees verder >
Partnernieuws
Viessmann: ‘Focus op warmtetransitie op de lange termijn’
Warmtepompen veroveren nu de markt, maar Viessmann lanceerde 40 jaar geleden al haar eerste warmtepomp. “Het zit in ons DNA om bezig te zijn met volgende generaties”, zegt Kees de Haan, commercieel directeur van Viessmann Nederland. Hoe helpt het bedrijf installateurs om de beste oplossingen te vinden voor projecten?
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright