Nieuwsbrief van 24-9-19 6:55:12
Online bekijken

Superieure dakisolatie bespaart tijd en materiaal

Nieuw: Unidek Aero DeLuxe

Het isolerende dakelement Unidek Aero DeLuxe is door de gipsvezelplaat direct klaar om af te werken met stucwerk, verf of behang. Dit nieuwe element van Kingspan Unidek heeft een hoge brandveiligheid (B-s1-d0), is uitermate geluidwerend (36 dB) en heeft een uitstekende luchtdichtheid (passiefhuis-niveau).

Voor elk project biedt Sto een passende isolatie-oplossing

De vraag naar buitengevelisolatie neem toe. Niet alleen zodat de energievraag afneemt, maar ook omdat door gevelrenovatie woningen een metamorfose ondergaan. Het Sto-systeem biedt die mogelijkheden. Wanneer u de gevel een ander uiterlijk wilt geven of wanneer u juist het authentieke karakter van panden wilt behouden.

Vernieuwde spouwisolatie minimaliseert koudebruggen

IsoBouw heeft haar succesvolle PolyFortPro spouwisolatie verder verbeterd. Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller. De vernieuwde spouwisolatie is voorzien van een messing/groef-randafwerking waardoor platen automatisch onderling gefixeerd kunnen worden.

FOAMGLAS® - dakisolatie voor intensief belaste daken

Platte daken hebben tegenwoordig een volwaardige plaats ingenomen in onze buitenruimte. Recreëren, water bufferen, parkeren, energie opwekken of voedsel verbouwen. Het dak biedt geweldige perspectieven. Dit intensieve gebruik vraagt uiteraard wél om een veilige dakbedekkingsconstructie die langdurig blijft functioneren.

Isoleren levert veel op

Met het na-isoleren van een huis kan jaarlijks veel geld worden bespaard. Door goede isolatie toe te passen is er minder verwarming en koeling nodig. Daardoor wordt de CO2-uitstoot beperkt en de energierekening verlaagd. Met het W’all-in-One® systeem haal je zeer zeker een uitstekende isolatieoplossing in huis.

Woontoren krijgt 132 balkons met koudebrugvrije ophanging

In slechts tien werkdagen werd de Onyx woontoren voorzien van 132 betonnen balkons. De vrij uitkragende balkons zijn pas opgehangen nadat de gevels volledig gemonteerd waren. De bouwer maakte hiervoor gebruik van het Balqoon®-systeem, met een koudebrugvrije ophanging op basis van Schöck Isokorf®.

Ellen Profielen verbetert haar in- en opbouwprofielen

Met het oog op de steeds hoger wordende eisen m.b.t. luchtlekkage voert Ellen Profielen een aantal belangrijke verbeteringen door in haar in- en opbouwprofielen. Zo worden profielen voorzien van een grotere afdichting (ELRO) of een afdichting met een kamer om de koudebrug te verminderen. Ook aan luchtlekkage onder de profielen is gedacht.

Kooltherm K108 Spouwplaat is dé ideale hardschuim isolatieplaat voor in spouwmuren

Met een unieke lambda-waarde van 0,018 W/m⋅K én een DUBOkeur, is de Kooltherm K108 Spouwplaat niet alleen een de best presterende hardschuim isolatieplaat, maar behoort deze ook nog eens bij één van de meest duurzame keuzes.

Duurzame witte gevels ook met ECO baksteenstrips

In de duurzame wijk Schuytgraaf in Arnhem kregen woningen zeldzaam mooie witte bakstenen gevels. Keimeffect zonder te keimen dankzij samenwerking en jarenlang R&D: prachtig duurzaam! De witte Vandersanden baksteen Perla werd gecombineerd met unieke witte doorstrijkmortel.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.