Waar twisten ze over?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Slaap je beter dankzij magnesium?

Neem voor het slapen een magnesiumsupplement en je ogen vallen vanzelf dicht. Snijdt deze claim hout of kunnen we 'm te ruste leggen?

Pilletje voor het slapengaan?
 
 
Afbeelding
 

Wat is jouw wc-persoonlijkheid: preuts of gemakkelijk?

De een houdt de wc-deur gewoon open, de ander sluit zich hermetisch op. Poepen op een vreemde plek: onbespreekbaar, of maak jij gezellig een praatje door de dunne wanden van het toiletblok? Doe de test en ontdek of jij preutser op de pot bent dan je denkt.

Kleinekamerkwesties
 
 
 
Afbeelding
 

Maak van oktober jouw maand van de wetenschap

Oktober staat in het teken van de wetenschap. En om dat te vieren hebben we een nieuwe deal. Pak nu 50% korting op een cursus of tijdschrift van Quest, of van National Geographic. En blijf ontdekken!

Deze deal onderzoek ik graag
 
Afbeelding
 

Wat is bolbliksem?

Een vuurbol die tientallen meters door de lucht zweeft en zelfs door glas beweegt? Dat klinkt als het werk van sciencefictionschrijvers.

Toch bestaat het echt
 
 
Afbeelding
 

Zo ontstond het eindeloze conflict tussen Israël en Palestina

Het Israëlisch-Palestijnse conflict is nog ouder dan de staat Israël zelf. Hoe komt dat? Waar twisten de Israëliërs en Palestijnen over?

Hoe zat dat ook alweer?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Vreemdgaan: zwijgen of opbiechten?

Durf jij met jouw lief het gesprek over vreemdgaan aan te gaan? Doe het vooral en het liefst vóór het daadwerkelijk gebeurt, stellen experts.

Maar wat als je al een slippertje hebt gemaakt?