''IT'S NOT THE YEARS, HONEY. IT'S THE UPDATE.''

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity! 

Deze week neemt Godzilla het op tegen een hoop andere monsters, kun je naar voorpremières van het animatievervolg Huisdiergeheimen 2 en nodigt Octavia Spencer je uit voor een feestje!

Vergeet niet om deze update helemaal af te lezen voor een leuke verrassing! ;-)

HUISDIERGEHEIMEN 2

Het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de schattigste én grappigste huisdieren!

Koop hier je tickets
ROCKETMAN

Taron Egerton is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

Koop hier je tickets
MA

Oscarwinnaar Octavia Spencer speelt Sue Ann. Een volwassen vrouw die in haar kelder graag feestjes organiseert voor tieners. Na een tijdje verandert haar gastvrijheid in een obsessie en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie. 
Leonardo DiCaprio en Brad Pitt hebben de tijd van hun leven in Quentin Tarantino's Once Upon A Time In... Hollywood! Vanaf donderdag 15 augustus te zien bij Foroxity!
HOERA! Je hebt het einde van deze update bereikt!  
Kun jij ons vertellen uit welke film de onderstaande GIF komt? Stuur dan het antwoord samen met je adresgegevens naar
prijsvraag@forox.nl en maak kans op twee vrijkaarten!
Copyright © 2019 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!