Speciaal jubileum arrangement inclusief Italiaans 4-gangendiner
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Meer informatie
Anniversario artusi arrangement
25 jaar geleden opende Trattoria Artusi haar deuren, geïnspireerd door schrijver Pellegrino Artusi. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een feestelijk arrangement voor u samengesteld, inclusief Italiaans 4-gangendiner, overnachting bij Hotel De Bilderberg, ontbijt en meer.

Vanaf € 319
per verblijf met twee personen
Meer informatie
25 jaar geleden...

... opende er in Hotel De Bilderberg een Italiaans restaurant: Trattoria Artusi, vernoemd naar schrijver Pellegrino Artusi. Wereldberoemd werd hij met zijn boek ‘De wetenschap in de keuken en de kunst van goed eten’. Zijn kijk op de Italiaanse keuken is de basis voor ons restaurant. En onze chefs begrijpen de kunst van goed eten als geen ander.
BEKIJK HET ARRANGEMENT
Anniversario Artusi Arrangement
Hotel De Bilderberg | 1 nacht

 Overnachting in een tweepersoonskamer
4-gangen Italiaans diner in Trattoria Artusi
Het Bilderberg Ontbijt
Ontvangst met een sprankelend apéritief
Italiaans presentje op uw kamer

vanaf € 319
per verblijf met twee personen
Bekijk beschikbaarheid
bekijk het hotel
Over hotel de bilderberg
Vlakbij Arnhem, verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een prachtige wandeling of fietstocht. Maak vrij gebruik van het zwembad en de sauna en kom volledig tot rust.
bekijk het hotel
lees de blog
een inspiratiebron sinds 1891
Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze Trattoria brengen chef-kok Ugi en onze Italiaanse kok Alessandro een ode aan Pellegrino Artusi. Want tot op de dag van vandaag is hij een grote inspiratiebron. Niet alleen voor het restaurant, maar ook voor de heren zelf.
lees de blog
koken zonder grenzen
Wat mij fascineert aan Pellegrino Artusi is zijn passie voor smaak. Hij doorkruiste heel Italië om regionale gerechten te proeven en daarover te schrijven. En dat niet in een standaard kookboek, maar in een verzameling verhalen vol humor. Dat laat zijn diepgewortelde liefde voor de Italiaanse keuken zien.

Ugi Stanisic - Chef-kok Hotel De Bilderberg

Heeft u vragen? Stel uw vraag en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Volg ons opFITinY