+ alles over baked oats
delicious.
Nooit genoeg kaas
Quiche met geitenkaas, prei en artisjokken

Met kaas wordt álles lekkerder, vooral als het krokant uit de oven komt zoals in deze quiche met geitenkaas. Laat zo’n hartige taart maar aan de Fransen over.

delicious.
La dolce vita in een kom
9x Italiaanse soep

Of je nu een fan bent van romige minestrone, hartverwarmende tomatensoep of de klassieke pasta e fagioli, er is altijd een Italiaanse soep die past bij je past. 

delicious.februari:
We love cheese!

Dit februarinummer van delicious. staat vol winterpret: kaas, whisky & winterse seizoensgroenten. Dus maak een soep met parmezaan of brood met Saint Albray-kaas, wintertoetjes met moutig & licht rokerige whisky en duik de keuken in voor heerlijk winters comfortfoodmet seizoensgroenten als schorseneren, biet & aardpeer.

Het winterse februarinummer is nú overal te koop óf bestel je easy in onze webshop (gratis verzending binnen NL)!

delicious.
delicious.
Goed begin van je dag
Baked oats: dit is het en zo maak je het

Wat is meer comforting dan een warm ontbijt op een grauwe dag? Met baked oats begin je je dag lekker warm met een ontbijt dat haast smaakt als een toetje. En dessert for breakfast? Daar mag je ons iedere dag voor wakker maken!

Special edition:
Kiplekker met delicious.

Welke kip kies je en wat kook je ermee? In deze special edition vind je de beste kiprecepten, van vleugeltjes tot hele kip, van kippensoep tot kip masala uit de oven. Gepocheerd, gevlinderd, in zoutkorst, als saté, op z’n Marokkaans, Italiaans of Midden-Oosters, alles staat erin dus mis 'm niet!

Deze special edition is nú overal te koop óf bestel je easy in onze webshop (gratis verzending binnen NL)!

delicious.
delicious.
Met radicchio en burrata
Risotto met rode ui en balsamico

De basis van een goede risotto komt gewoon uit je eigen keukenkastje: balsamico. Eén scheutje kan je gerecht net dat subtiele zetje geven dat het nodig heeft om fantastisch te worden. 

delicious.
We love cheese!
Dit zijn 5 van onze favoriete kaasadressen

Wij zijn gek op kaas! Dus het leukste soort winkelen is dan ook een rondje naar de kaaswinkel. Iedere keer is daar namelijk wel weer iets nieuws te ontdekken én te proeven. We zetten een paar onze favoriete kaasadressen voor je op een rij.

delicious.
Voor de aperitivo
3x arancini

Geen Italiaanse aperitivo zonder arancini recepten. Klinkt dat niet bekend? Geen probleem, want na je eerste hap vergeet je ze sowieso nooit meer. Arancini zijn gevulde, gefrituurde risottoballetjes.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden