Nu in de winkel

Het zomerse jubileumnummer van Italië Magazine is nu overal verkrijgbaar. Ter ere van 30 jaar Italië Magazine maakte hoofdredacteur Paul van Eijndhoven een selectie van 30 van zijn favoriete plekken in Italië: van hotels tot winkels, van van een bijzonder museum tot fraaie stranden. Daarnaast een bezoek aan Cavallino-Treporti, een eilandengroepje in de Venetiaanse lagune, een top 10 van restaurants in Bologna, een heerlijk hotel in de Toscaanse bergen van een Nederlandse vriendengroep en een portret van zes Italiaanse powervrouwen, van een Nobelprijswinnares tot de burgemeester van Rome. Recepten hebben we uit twee nieuwe kookboeken, in een staat de citroen centraal, in de ander de keuken van Sardinië. In deze editie de laaste column van Rik Rensen, maar we introduceren meteen een nieuwe columnist, Roelands Scholtalbers, die na 13 jaar weer terug is in Toscane.

Italië Magazine trakteert!

Deze zomer bestaan we 30 jaar. En omdat we iets terug willen doen voor Italië geven we kortingen weg op prachtige Italiaanse producten! Zo steunen we de Italiaanse producenten én profiteer jij van scherpe aanbiedingen. Wat te denken van 3 prachtige wijnpakketten, de beste Italiaanse koffie, handgemaakt serviesgoed, delicatessen of beautyproducten van Collistar?
Kijk op pagina 62-63 in het tijdschrift voor de kortingscodes.

Advertentie

Piceno Wijnen

De webwinkel voor de mooiste wijnen uit het zuiden van Le Marche. Voor de Le Marche wijnliefhebbers die de wijnen ter plekke hebben geproefd of ze thuis willen ontdekken. 8 keer per jaar worden de wijnen op basis van jouw bestelling opgehaald bij de kleine, ambachtelijke wijnboeren en direct bij je thuisbezorgd. Van tafelwijnen tot prijswinnende parels, biologisch of veganistisch, gemakkelijk te bestellen en direct voor een eerlijke prijs geleverd aan onze klanten in Nederland. Staat je favoriete wijn niet in onze webwinkel? Laat het ons weten en we regelen het graag voor je.
Kijk voor meer informatie op www.picenowijnen.nl.

ZeroZeroZero

Roberto Saviano, de man die in 2006 met zijn boek ‘Gomorra’ zijn vrijheid opofferde in ruil voor blootlegging van het economische systeem van de Camorra, publiceerde in 2013 het boek ‘ZeroZeroZero’. Drie nullen om, net als voor 00-bloem, de zuiverheid van het product aan te geven. Saviano schrijft echter niet over bloem, maar over een ander wit poeder, een plaag die de wereld besmet en die wordt gekenmerkt door een obsessie voor consumptie en geld. ‘ZeroZeroZero’ laat aan de hand van een enorme lading cocaïne die van Zuid-Amerika naar Europa reist, zien wat er bij de internationale drugshandel komt kijken: afpersing, geweld en intimidatie. Niet alleen in Italië, maar ook in Mexico en de Verenigde Staten.
‘ZeroZeroZero’ vanaf 12 juni 2020 te zien op lumiereseries.com.

Wij mogen 3 vouchercodes weggeven. Kans maken? Klik dan hier.

Advertentie

Proef, beleef en ervaar Italië!

Ronalds Italië brengt Italië nu ook bij je thuis! Al jaren verzorgt Ronalds Italië vakanties naar het geliefde vakantieland met meer dan 1000 villa’s en agriturismi in Le Marche, Puglia, Sicilië en Abruzzo. Omdat veel vakanties onzeker zijn dit jaar heeft Ronald besloten Italië bij de mensen in huis te brengen. Via de gloednieuwe webshop worden unieke Italiaanse producten aangeboden voor een onvergetelijke zomer in de eigen achtertuin.
Bezoek de webshop hier en bestel online!

Gebruik de Italië Magazine 5% kortingscode voor je eerste bestelling met de code: ITALMAG1

Strandlectuur

Het is alweer veel te lang geleden dat Nienke een dag rust heeft genomen. Naast een drukke baan, de zorg voor haar zoontje Levi en een geschil met haar ex-man over de voogdij, zorgt ze voor haar moeder Carolien die aan Alzheimer lijdt. Nienke geeft haar moeder voor haar verjaardag een weekje Umbrië cadeau, waar ze samen kookcursussen zullen volgen, wijn gaan proeven en zoveel mogelijk willen genieten, nu het nog kan. Maar na hun eerste nacht in een bed & breakfast is Carolien plotseling verdwenen. Nienke gaat, met alleen een medaillon als aanwijzing, naar haar op zoek in Florence, waar Carolien als jong meisje een tijd heeft gewoond. Dit verhaal is alweer de dertigste vakantiethriller onder naam van Vermeer waarachter diverse auteurs schuilgaan.
‘Souvenir’, Suzanne Vermeer, A.W. Bruna Uitgevers, € 15,99.

Advertentie

Zonnig strandsetje cadeau bij een vakantie met Tritt

We mogen weer naar Italië! Tritt Vakantiehuizen heeft nog plekjes vrij in Toscane, op Sardinië of in een van de andere Italiaanse regio’s. Wat dacht je van een vakantie bij een kleinschalige agriturismo? In het hart van de Chianti, aan het einde van een laan met cipressen, schittert Poggio Montespertoli. Deze agriturismo heeft alle ruimte en wordt omgeven door heuvels, graanvelden, wijngaarden en olijfbomen. Je vindt hier Toscane zoals je het je in je dromen voorstelt, met volop ruimte, gastvrijheid en prachtige vergezichten. De accommodatie biedt diverse faciliteiten, van een zwembad tot een trampoline, zodat groot en klein zich hier tijdens een vakantie zeker zullen vermaken. Bij alle nieuwe boekingen krijg je een strandsetje cadeau, bestaande uit een rugzakje, strandbal en beachbalset. Ideaal voor een middag speelplezier in la bella Italia!
Bekijk hier Poggio Montespertoli.

Facebook
Instagram
Website

U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven (commerciële) e-mails van de diensten en producten van
Credits Media te willen ontvangen of een abonnement heeft op een van onze tijdschriften.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp