Nu in de winkel

Het nieuwe nummer van Italië Magazine is nu overal verkrijgbaar. In deze editie onder andere:

  • Op bezoek in B&B Palazzo Giusti: het thuis van decorontwerper Roel Schneemann
  • In gesprek met Albiera Antinori, de 26ste generatie wijnmakers, in hun hypermoderne cantina
  • Portret Elsa Schiaparelli, de grootste modeontwerpster van het interbellum
  • Even ergens anders eten dan in de Eeuwige Stad? De fijnste restaurants rondom Rome
  • Actief genieten in het mondaine Limone sul Garda
  • Recepten uit ‘De Zilveren Lepel - Classic’

Winnen! Twee vriendinnen

De Napolitaanse romans van Elena Ferrante zijn wereldberoemd. Velen hebben de verfilming gezien van het eerste deel uit de reeks, ‘Mijn geniale vriendin’, als televisieserie die zeer goed ontvangen is. Vanaf oktober is het nieuwe seizoen te zien, gebaseerd op deel twee uit de reeks: ‘De nieuwe achternaam’. Het volgt de twee vriendinnen na het huwelijk van Lila, die als getrouwde vrouw steeds meer het gevoel heeft dat ze zichzelf kwijtraakt. Gymnasiaste Elena twijfelt daarentegen aan haar eigen geluk en ambities. Het lijkt alsof de paden van de meiden zich langzaam van elkaar scheiden. Het verhaal speelt zich af in het idyllische Zuid-Italië.
'My Brilliant Friend', Seizoen 2 vanaf oktober te zien op lumiereseries.com en op DVD.

Wij mogen 2 streamingcodes en 2 boeken weggeven. Wil je kans maken, vul dan hier je gegevens in. 

Winnen! Authentieke keuken 

De Zilveren Lepel (Il Cucchiaio d’Argento) heeft sinds de eerste uitgave in 1950 al meer dan 2 miljoen kopieën verkocht en is al tientallen jaren op rij het best verkochte kookboek in Italië. Het boek wordt dan ook gezien als dé autoriteit van de Italiaanse keuken met veel traditionele recepten van echte Italiaanse klassiekers. Het originele boek is nogal een dikke pil en daarom is er nu de ‘Classic’ uitgave met een selectie van 170 authentieke recepten. De gerechten variëren van de Romeinse klassieker penne all’arrabbiata naar het Toscaanse dessert zuppa inglese. Deze samenstelling geeft een leerzaam kijkje in de Italiaanse keuken voor de beginnende kok, maar ook een ervaren Italië kenner kan zijn kennis weer even opfrissen.
De Zilveren Lepel - Classic, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, € 49,99.

Hoeraaaa, wij mogen 3 exemplaren weggeven van De Zilveren Lepel - Classic! Wil je kans maken, vul dan hierje gegevens in.

Toscane in de hoofdrol

Deze hartverwarmende film vertelt het verhaal van een Engelse vader en zoon (Liam Neeson en zijn zoon Micheál Richardson) die in Toscane een vervallen geërfd familiehuis proberen op te knappen voor verkoop. Het huis heeft een speciale betekenis voor zowel vader als zoon, wat zorgt voor emotionele en mooie momenten. Bovendien is er een hoofdrol weggelegd voor het prachtige Toscaanse landschap. De film is opgenomen in Montalcino, in de buurt van Siena. Het familiehuis ligt op een mooie heuvel buiten het kleine dorpje, wat prachtige beelden oplevert. Droom vanaf 8 oktober weg tussen de Italiaanse heuvels, vanuit het comfort van je bioscoopstoel.
‘Made in Italy’, vanaf 8 oktober 2020 in de bioscoop.

Facebook
Instagram
Website

U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven (commerciële) e-mails van de diensten en producten van
Credits Media te willen ontvangen of een abonnement heeft op een van onze tijdschriften.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp