Italië ontdekken met Mary

1 year ago


Text only:

Een nieuw boek met de smaak van Italië!

De zomer is voorbij en de herfst alweer in volle gang. De tijd van stampotten breekt aan waar ik altijd ontzettend van kan genieten. Maar eerst mijn nieuwe boek.....

Het thema? Italië!

Een prachtig land met een heerlijke keuken. Ik krijg hulp van een echte Italië-kenner en vriendin Mary Borsato. Mary woonde jarenlang in Italië en heeft mij alle ins en outs over Italië verteld. Samen staan we uren in de keuken om recepten voor mijn nieuwe boek te koken.

Het wordt een prachtig boek, boordevol nieuwe weekmenu's, tips en succesverhalen. Maar natuurlijk ook met heerlijke Italiaanse recepten.

Uiteraard houd ik jullie op de hoogte! Ik kan alvast verklappen dat mijn boek begin december bij jou in de keuken kan liggen.    

Liefs,

Sonja


Bereik en behoud je ideale gewicht  


Goed nieuws, want ik heb weer een speciale actie. Mijn boek 'Bereik en behoud je ideale gewicht' bestel je tijdelijk voor maar €12,95!

Dit boek helpt je niet alleen met afvallen, maar ook met het behouden van je gewicht. Het bevat maar liefst acht weekmenu's om af te vallen en vier weekmenu's om op gewicht te blijven.

Bestel dit boek met meer dan honderd recepten, nuttige tips en voorbeelden uit de praktijk tijdelijk voor maar €12,95!

Natuurlijk gratis thuis bezorgd!


Afvallen met onregelmatige werktijden 

De vakantiedagen zijn voorbij, het najaar is gestart. Tijd om weer aan het werk te gaan! Via de Sonja Helpdesk kreeg ik veel vragen over hoe je het best kunt afvallen als je onregelmatige diensten draait. 

Met onregelmatige diensten kan het soms erg lastig zijn om af te vallen en mijn online afslank programma te volgen. Niet zo gek, want onregelmatig slapen en eten is over het algemeen slecht voor je gezondheid en zal je niet helpen tijdens het afvallen. Daarbij heb je tijdens je avond- of nachtdienst vaak veel minder trek of juist continu trek omdat je biologische klok in de war is.

Geen zorgen, in mijn blog geef ik je tips zodat óók jij kunt afvallen!


Spinaziestamppot

Hierbij alvast een voorproefje uit mijn boek 'Bereik en behoud je ideale gewicht'. 

Ingrediënten
2 zakjes aardappelpuree voor stamppot 
300 gram spinazie 
100 gram zongedroogde tomaten 
150 gram magere spekjes
3 eetlepels vloeibare boter
zout en peper 

Bereiding: Snijd de tomaten fijn en bereid de puree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit intussen de vloeibare boter in de koekenpan, voeg de magere spekjes toe en bak ze bruin. Snijd de spinazie grof en roer de tomaten, spekjes en spinazie door de puree. Breng op smaak met peper en zout. 

 


Volg mij ook op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube


U ontvangt deze e-mail omdat u bij ons bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.


Afmelden


Sonjabakker.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019