‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

SMVdanmark

Ret profil

En iværksætterstrategi der var værd at vente på

billede

Næsten fire år skulle vi vente på, at regeringen leverede på sit løfte om en iværksætterstrategi – men nu er den her! Fire år er lang tid. Det er dog lige før, at jeg vil sige, at det har været ventetiden værd.  For der er virkelig mange gode tiltag i flertalsregeringens bud på, hvordan Danmark kan blive et endnu bedre land at være iværksætter i.

 

Færre byrder, forhadte skatte fjernes og sænkes, tossede regler laves om.

 

Samlet foreslår regeringen at bruge 1,2 mia. kr. ekstra på iværksætterområdet – hvert år! Bl.a. til markante skattelettelser, primært på investeringer. Mulighederne for at gøre brug af crowdfunding bliver også forbedret – noget jeg faktisk forventer mig meget af. Det vil tilsammen gøre det meget nemmere at rejse kapital til sin virksomhed. Uanset om man driver en håndværkervirksomhed, en frisørsalon, en tandlægeklinik – eller hvis går med en god idé, der kan udvikle sig til et nyt Novo Nordisk.

 

Vi får også mere fleksible barselsvilkår, bedre adgang til dagpengesystemet for selvstændige, lettere adgang til en erhvervskonto, skrotning af nogle af de mest problematiske skatteregler, styrket iværksætteri i uddannelsessystemet og initiativer, der reducerer bureaukratiet.

 

Og så er jeg glad for, at ...

Læs hele lederen her
 

Aktuelt

 
billede

Analyse

Ny analyse: Antallet af selvstændige i Danmark falder og falder

Danmark bliver i stigende grad et lønmodtagerland, hvor andelen af selvstændige er på retur, mens antallet af både offentligt og privat ansatte buldrer derudaf. Det viser en ny analyse fra SMVdanmark, som efterlyser politiske initiativer, der kan ven...
Læs mere
billede

Politik

Ny EUD-aftale: Et vigtigt skridt i den rigtige retning, men de store problemer er stadig uløste

Ny politisk aftale tilfører tiltrængte midler til landets erhvervsskoler. Målet er bl.a. at sikre, at erhvervsuddannelserne er gearet til at bidrage til den grønne omstilling. "Et vigtigt grønt løft af vores erhvervsuddannelser, men vi er ikke i mål,...
Læs mere
 

Husk det nu, SKAT!

 
billede

Drift og økonomi

Vigtigt: Husk 5-dagesreglen, når du betaler til Skattestyrelsen, også hen over sommeren

Mange vil gerne have styr på betaling af diverse krav til Skattestyrelsen, inden de går på ferie. Men husk: Du kan ikke have et beløb stående på Skattekontoen til fremtidige betalingsfrister.
Læs mere
billede

Drift og økonomi

Husk DIAS i god tid!

SKAT meddeler, at antal indberettede oplysningsskemaer er stigende, og Skattestyrelsen har nu modtaget mere end 100.000 oplysningsskemaer med frist 1. juli kl. 9.00.
Læs mere
 

Gratis SMVdanmark arrangement: Debat om betalingsfrister på hyggeligt netværksmøde

billede

Har du en god løsning på håndtering af betalingsfrister, eller søger du ideer til, hvordan det kan gøres anderledes?

 

Det er desværre en kendsgerning at du, og andre små og mellemstore virksomheder, ofte bliver anvendt som kassekredit for de store kunder!

 

SMVdanmark arbejder målrettet på at ændre dette faktum - og inviterer til gratis netværksmøde, hvor du kan dele dine erfaringer og høre hvordan andre håndterer problemet.

Læs mere og tilmeld dig!
 
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du, at SMV-medlemmer kan få op til 25% rabat på telefoni m.v hos Relatel?

SMVdanmark har indgået et samarbejde med Relatel, der har specialiseret sig i erhvervstelefoni til små virksomheder. Det betyder, at medlemmer af SMVdanmark kan få op til 25% rabat på telefoni, omstilling eller mobilt internet til virksomheden. 

 

Vil du opdateres om alle vores medlemsfordele?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
billede

Sammen er vi stærkest - og DU er en af vores bedste ambassadører!

Som medlem af SMVdanmark ved du allerede, hvor stor politisk gennemslagskraft vi har - og du ved også, at vi kæmper utrætteligt for de små og mellemstore virksomheder.

 

Det gør dig til en af vores bedste ambassadører.

Skaf et nyt medlem - så kvitterer vi med 3 flasker god rødvin

Jo flere vi er, jo mere bliver vi hørt på Christiansborg, i EU og alle andre fora, hvor de store beslutninger tages. Derfor vil vi opfordre dig til at tippe os om andre i dit netværk, som også burde være medlem af SMVdanmark.

 

Hvis det resulterer i et nyt medlem, kvitterer vi med 3 flasker god rødvin.

SEND ET TIP

 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk