Wat vind jij de grappigste dierenfoto van 2024?
Gratis verzending

Gratis verzending

Ontdek de grootste bezienswaardigheden van NL
 
Columbus Travel
Tijd voor een doktersbriefje?
Ja, óók jij lijdt aan dromomanie

Als doorgewinterde reiziger ken je het gevoel vast wel: de constante drang om weg te willen. Niet zomaar een weekendje naar de kust, maar écht weg, ver weg. Herkenbaar? Helaas, je lijdt aan 'dromomanie', een officieel erkende reisverslaving. Maar ... kun je hiervoor een doktersbriefje krijgen?

Columbus Travel
Stem (en lach) nu!
Wat vind jij de grappigste dierenfoto van 2024?

Dat niet alleen mensen hilarisch uit de hoek kunnen komen, bewijzen de Comedy Wildlife Photography Awards jaar op jaar. De grappigste momenten in het dierenrijk zijn op de gevoelige plaat vastgelegd en de veertig finalisten van 2024 zijn nu bekend! Wij zetten onze twintig favorieten op een rij. 

Columbus Travel
Profiteer van 46% korting!
Ontdek elke dag een andere bestemming

Neem nu een abonnement op Columbus en krijg de scheurkalender 2025 t.w.v. €16,99 cadeau. De kalender bevat 365 dagen inspiratie voor de mooiste reizen weg van de massa, met schitterende kleurenfoto's om bij weg te dromen.

Columbus Travel
Win een Airbnb-voucher t.w.v. €500!
Kom jij ook naar ons Roemenië-event?

Op 17 oktober a.s. deelt Columbus-schrijver Joost Smets tijdens een live event in Amsterdam al zijn insidertips over Roemenië. Wil je kans maken op een van de twintig exclusieve plekken én op een Airbnb-bon t.w.v. €500?

Columbus Travel
Deel jouw mooiste luchtfoto’s en …
Win een formatievlucht in een supersnel vliegtuigje!

De Dronefotowedstrijd 2024 is van start! Vanuit de lucht zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. Deel jouw mooiste droneshots uit binnen- en buitenland en maak kans op een unieke formatievlucht in een Blackshape Prime BS 100 voor twee personen! De beste foto's worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel, In Eigen Land en KIJK Magazine. Geen drone? Geniet dan alvast van de mooiste inzendingen. 

De populairste reistips van deze week:
Volg Columbus Travel ook op
Columbus Travel - Instagram Columbus Travel - Facebook Columbus Travel - YouTube Columbus Travel - Pinterest
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden