Annemiek doet het vol overgave
Online versie
KRO - NCRV
Word lid   
Column Annemiek Schrijver
Met volle overgave
Overgave. ‘Ja’ zeggen tegen de werkelijkheid. Over het algemeen is Annemiek daar behoorlijk in beoefend. ‘Maar bij sommige medeschepselen op twee benen, pfff… vooral als het dienstverleners betreft. Ze maken allemaal dezelfde grove denkfout.’
Lees hier   
Zin in morgen
Helende natuur
Meer dan veertig jaar geleden kwam Hung Hoang als bootvluchteling uit Vietnam naar Nederland. Dat hij helemaal opnieuw moest beginnen viel hem zwaar. Gelukkig ontdekte hij de helende schoonheid van de natuur.
Zijn verhaal   
Kruispunt
Lessen van een kluizenaar
Pater Hugo Beuker woont al meer dan twintig jaar als kluizenaar in het afgelegen noorden van Groningen. Waarom maakte hij deze bijzondere levenskeuze en wat brengt het kluizenaarsbestaan hem?
Lees meer   
Mirakel
Mirakel in Lourdes
Nathalie zoekt naar een mirakel. Ze zit al acht jaar in een rolstoel en heeft het daar helemaal mee gehad. In Lourdes zijn al 70 mirakels gebeurd, Nathalie wil nummer 71 op haar naam kunnen schrijven.
Meer   
Ik heb wel eens een wonder meegemaakt
Ja
 
Nee
De verwondering
Dagelijkse wijsheid
Elke dag inspireert schrijver, programmamaker en filosoof Stine Jensen anderen met korte levenswijsheden. In de laatste aflevering van dit seizoen vertelt ze Annemiek Schrijver wie haar geïnspireerd heeft in haar leven. Een gesprek over durf, Kundalini yoga, een inspirerende oma en filosoof Søren Kierkegaard.
Lees hier meer   
Persoonlijke groei
Magische wandeling
Stap in een wereld vol middeleeuwse charme en ontdek verborgen schatten langs de Nederlandse wandelpaden. Wij zetten vijf betoverende kasteelwandelingen voor je op een rijtje.
Ontdek ze hier   
Kloostercast
Zinvol leven
Hoe begin je een nieuwe dag? Waarom is overgave zo belangrijk? En het Koninkrijk van God, wordt dat nog wat? Laat je dagelijks inspireren door Kloosterlingen in de Kloostercast.
Luisteren   
Meer van KRO-NCRV
Lief gebaar 2024
Eveline draait elk dubbeltje 10 keer om: 'Ik wil dat mijn 5 kinderen niets tekort komen'
‘Op een dag kwam ik erachter dat ik geen brood meer kon kopen.’
Lees haar verhaal   
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
Leuk   
 
Kan beter   
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebook Instagram
Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven staat voor de Levensbeschouwing-nieuwsbrief van KRO-NCRV