Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Uitnodiging voor het jaarcongres Relevant 2018

Het jaarcongres Relevant 2018 is op dinsdag 20 november in Casa te Amsterdam.

Dit jaar staat het congres in het teken van de energietransitie en het Programma Duurzame Veiligheid 2030. We trappen af met een afwisselend en interactief plenair programma onder leiding van dagvoorzitter Esther van der Voort.

In de middag gaan wetenschap (Aukje Hasselt - RIVM), bedrijfsleven (Sandra de Bont - Votob) en overheid (Rosita Thé -  DCMR) in gesprek over de kansen en uitdagingen van het Programma Duurzame Veiligheid 2030.
Meer informatie over het programma jaarcongres Relevant 2018

De gehele dag is er een keuze uit  infosessies en workshops. Een kleine greep: hoe veilig is de energietransitie?  En de Brabantse benadering van risicorelevante bedrijven. Natuurlijk ontbreekt de altijd populaire workshop over EV-jurisprudentie niet.
Meer informatie over de infosessies en workshops op het jaarcongres Relevant 2018

Het jaarcongres is dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten. Jaarlijks bezoeken zo'n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting. Het jaarcongres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals. 

Tot 1 november kan je gebruik maken van de vroegboekkorting. Wacht dus niet te lang en schrijf je in!

Direct inschrijven voor het jaarcongres Relevant 2018