in de spotlight...Bekijk de webversie
FRESH! FASHION
FRESH! LIVING
FRESH! OUTLET
Met dank aan Joseph-Marie Jacquard
Zoals je wellicht weet zijn we bij Fresh! gek op mooie stoffen. Een wel heel bijzondere stof is brokaat. Brokaat is een stof waarin, vaak ingewikkelde, patronen zijn ingeweven. Nu had brokaat een groot nadeel. En dat was dat het een dure stof was vanwege de techniek die daarvoor gebruikt wordt. Zo duur dat deze eigenlijk was voorbehouden aan de adel en de koninklijke kringen.

Maar toen kwam Joseph-Marie Jacquard met een pracht van een uitvinding. Zijn weefgetouw, dat zoals het hoort naar hem werd vernoemd, was in staat ook deze bijondere patronen te weven. En zodoende hebben wij een buitengewoon mooie stof met een ingeweven kantpatroon in onze collectie van dit seizoen opgenomen. Een aantal stijlen is afgewerkt met een sporty zwart-wit gestreepte rib-board.

Wat deze stof bovendien erg prettig draagbaar maakt is dat er elastan in is verwerkt wat voor een fijne bewegingsruimte zorgt.


Sommige modellen zijn echter al bijna uitverkocht, andere zijn in Limited Edition gemaakt. Sowieso is het dus zaak snel te handelen als jij, net als wij, ook warm loopt voor deze stof:

Make your move now!

Klik op de foto's en je komt direct op de geselecteerde pagina's terecht.

Shop ze!

Hartelijke groet,

Team Fresh!

 
ABOUT FRESH!
FRESH! FASHION
BLOG
VEEL GESTELDE VRAGEN
STORE FINDER
CONTACT