Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Jannik Sinner opnieuw naar Rotterdam
sinner aawtt

Jannik Sinner, die zijn eerste ATP Titel afgelopen weekend op het toernooi van Sofia behaalde en daarmee een van de jongste ATP Titel winnaars is, keert in februari terug naar het ABN AMRO World Tennis Tournament. De jongste winnaar van een toernooi in meer dan twaalf jaar is na Daniil Medvedev de tweede speler die zijn deelname bevestigde. Eerder dit jaar had Sinner nog een wildcard nodig om in Rotterdam Ahoy deel te nemen, inmiddels is hij de nummer 37 van de wereld.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Jannik Sinner brak eind vorig jaar onverwacht door met zijn Next Gen ATP titel in Milaan. Dat was voor ons het sein om hem een wildcard aan te bieden. We geven traditiegetrouw de jonge toptalenten graag een kans in het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het is mooi te zien hoe snel hij nu stappen zet." 

Lees meer
Ballenkinderen gezocht!
Geen ABN AMRO World Tennis Tournament en Wheelchair Tournament zonder ballenjongens- en meisjes! Ben jij tussen de 12-15 jaar, sportief, en helemaal gek van tennis? Meld je dan nu aan en maak kans om tussen alle tennistoppers op het centre court te staan. Check alle info op de website, inschrijven kan tot 9 december. 
Nooit genoeg van tennis?
Koop nu je tickets!

Wil je naast alle informatie via onze nieuwsbrief ook de leukste tennis content op je socials ontvangen? Volg dan de Facebook, Instagram, Twitter en Youtube kanalen. Winacties, spelers video's, throwbacks, alles komt voorbij op de socials van het ABN AMRO WTT. 

 

Van zaterdag 6 tot en met zondag 14 februari 2021 wordt in Rotterdam Ahoy het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Het zal een bijzondere editie worden; sfeervol, veilig én verantwoord. Zorg dat je erbij bent en koop vandaag nog je tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via onze website.

Volg ons
Koop tickets
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2020-11-17 23:34:01