Browser versie | Afmelden
402Automotive
ZONDAG 17 MEI 2020 | CIRCUIT ZANDVOORT
Ook in 2020 vindt JapFest plaats op Circuit Zandvoort. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met de 2e ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Streetlegal Dragraces op de 1/4 Mile. Op de showpaddock na de tunnel een vol programma met de Best of Show Battle. Met wederom een extra showpaddock voor de tunnel rechts! Waarr ook een Music Stage te vinden is met de populaire Rev Battle. Meld je nu aan voor de programma onderdelen en koop je tickets met korting!
KOOP JE TICKETS NU MET €6,- EARLY BIRD KORTING!
DRAGRACES
SHOWPADDOCK
Natuurlijk staan ook weer de Streetlegal Dragraces op het programma dit jaar. Bij dit onderdeel zullen 100 van de allersnelste straatauto’s en motoren deelnemen aan de dragrace over de 1/4 mile (402 meter) en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen.
De mooiste getunede of gestylede auto’s vind je in grote getalen op de verschillende showpaddocks. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks?
DEELNEMEN
KOOP SHOWAUTOTICKET
BEKIJK ALLE PROGRAMMA ONDERDELEN WAAR JE AAN DEEL KUNT NEMEN!
VRIJRIJDEN
REVBATTLE
Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij rijden. Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €45,-) kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit.
Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle?
DEELNEMEN
DEELNEMEN
402Automotive
copyright 402 Automotive - www.402automotive.com
Browser versie | Afmelden
Newsletter2020-01-19 15:56:01</