ELF Voetbal nieuwsbrief van 16-07-2020
Jasper Cillessen en zijn eeuwige zoektocht naar vastigheid

In het seizoen dat Jasper Cillessen eindelijk op weg kon naar een jarenlange basisplaats onder de lat, lijkt dat sprookje alweer voorbij. De Nederlandse doelman mag naar verluidt deze zomer vertrekken bij Valencia. Volgens Cope wil de club een grote schoonmaak houden in de selectie. 


Lees verder
Barreto, Robben en meer: deze spelers keren terug op het oude nest

Het wordt steeds meer een voetbalzomer vol clubliefde en sentiment. De ene na de andere verloren zoon keert terug op het oude nest. Van Arjen Robben tot Jesper Drost, deze spelers zijn binnenkort voor het eerst in jaren weer terug te zien bij de club waar het voor hen allemaal begon. 

Lees verder
Nieuwe ELF Voetbal: extra dikke special over Nederlandse voetbalrecords

Iedere voetballer droomt ervan: een plek in de geschiedenisboeken. De nieuwe editie van ELF Voetbal is zo’n geschiedenisboek. Van de eerste tot de laatste pagina gevuld met Nederlandse voetbalrecords; daaronder verstaan we records door Nederlanders of in Nederland.

Lees verder
'Waarom ik gewoon erg blij ben met de komst van Edgar Barreto'

In de winter van 2004 contracteerde NEC een van de meest spraakmakende spelers uit de clubhistorie. Van het Paraguayaanse Cerro Porteño kwam de onbekende 19-jarige Édgar Barreto over en binnen de kortste keren zou hij uitgroeien tot publiekslieveling. Woensdagmiddag kwam het verlossende nieuws dat de verloren zoon teruggekeerd in De Goffert. Onze medewerker Dirk Lotgerink tekent een bijzondere ontmoeting op:

Lees verder
PANNA! 50: Jubileumnummer met Berghuis, Bergwijn, Ajax-aanwinst Antony en veel meer!

Cinquanta, Fünfzig, Fifty, cincuenta: vijftig dus. Het is feest bij PANNA! De vijftigste is er! Weer een superleuk nummer met interviews met Ajax-aanwinst Antony, vader Steven Bergwijn over zijn zoon Steven Bergwijn, Vitesse-toptalent Jesaja Mustapha, een quiz met Mark van der Maarel, Orestis Kiomourtzoglou geeft tips over ballen onderscheppen en waarom is Steven Berghuis de beste speler van Feyenoord?

Lees verder
Wanneer starten de Eredivisieclubs de voorbereiding?

De eerste clubs trainen weer in de richting van het nieuwe seizoen, dat van start gaat op 12 september. Een overzicht.

Lees verder
Hallvar Thoresen: “Stallone kon in ieder geval niet voetballen”

In de recordspecial uitgebreid aandacht voor Hallvar Thoresen, de buitenlander met meeste doelpunten in de Nederlandse competitie. De Noor was eind jaren zeventig en de jaren tachtig een sensatie op de velden. Hij maakte in totaal liefst 152 doelpunten. 

Lees verder