VVT dreigt met juridische stappen tegen Arbobesluit werkbakken
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO | Wereldprimeur: JCB toont rupsgraafmachine op waterstof
(advertorial)
alt
Passion for Parts
ITR is wereldmarktleider in rijwerkonderdelen voor de aftermarket. ‘We produceren de beste producten, van de beste kwaliteit. Wij snappen dat producten moeten presteren op elk terrein, onder alle omstandigheden. We leveren via specialisten die adviseren en onze producten kunnen monteren.’
Regels voor PFAS verder versoepeld; één lijn voor grond en bagger
De regels voor PFAS worden verder versoepeld. De norm wordt verruimd van 0,8 naar 1,4 microgram PFAS per kilo grond. Daarnaast wordt voor grond en bagger één lijn getrokken, en komt er meer ruimte voor toepassingen in diepe plassen.
Lees verder >
VVT dreigt met juridische stappen tegen nieuw Arbobesluit werkbakken
De Vereniging Verticaal Transport (VVT) overweegt een gang naar de rechter als het nieuwe Arbobesluit 7.23d over het gebruik van werkbakken niet wordt aangepast. Dit Arbobesluit is met ingang van 1 juli 2020 gewijzigd.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Innovaties TKD 2020
Met het wegvallen van de TKD vervalt ook een mooi podium voor exposanten. Veel exposanten hadden op de beurs hun nieuwste innovaties willen presenteren. BouwMachines biedt hiervoor de mogelijkheid en zet alle primeurs en innovaties op een rij in het online magazine.
Kramer lanceert 5035 en 5040 compacte wielladers
De Duitse fabrikant Kramer heeft twee nieuwe compacte wielladers geïntroduceerd. De 5035 en 5040 voldoen beide aan de emissienormen van Stage V.
Lees verder >
Polymax importeur van Faresin elektrische verreikers
Polymax in Kamerik heeft de exclusieve distributierechten verworven van Faresin verreikers. De Italiaanse fabrikant Faresin produceert verreikers met zowel een dieselmotor als elektrische aandrijving.
Lees verder >
A.Hak kiest voor MT22 HDD-rig
Aannemer A.Hak heeft een AT-Boretech MT22 horizontaal gestuurde boormachine in gebruik genomen. Het bedrijf koos voor deze HDD-rig vanwege het compacte design in combinatie met krachtige prestaties.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright