Komatsu introduceert nieuwe M5-5 graafmachines
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
JCB zet vol in op schone dieseltechnologie
De wereldmarkt voor bouwmaterieel is flink aangetrokken, en JCB profiteert daar graag van mee. Het Engelse familiebedrijf werkt hard aan het portfolio, met vernieuwde en compleet nieuwe machines. Daarnaast zet JCB, ogenschijnlijk tegen de trend in, vol in op diesel. ‘We zitten met onze schone dieseltechnologie bijna op nul emissie.’
Komatsu M5-5 minigravers in staat tot grootse prestaties

De nieuwe Komatsu M5-5 minigraafmachines worden uitgerust met het Komtrax 5 satellietvolgsysteem, en beschikken over 6 werkstanden. ‘Volstrekt uniek op kleine machines met laag vermogen’, zegt Komatsu Europe.

Lees verder >
Win een VIP-ticket naar de Volvo Days in Zweden

Op 12, 13 en 14 juni worden in Zweden de Volvo Days gehouden. BouwMachines mag van Volvo importeur SMT Netherlands 2 VIP-tickets weggeven om de Volvo Days te bezoeken.

Lees verder >
(advertorial)
Intro-abonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Volvo FMX vijfasser af-fabriek goed voor 49 ton GVW

Asfaltvervoerder Millenaar & Van Schaik Transport heeft zijn wagenpark uitgebreid met een Volvo FMX 10×4 kipper. De unieke af fabriek TAG-XL asconfiguratie gaf de doorslag in de aanschaf.

Lees verder >
PW
BouwMachines Praktijktest: Ljungby L20
We testen een Ljungby L20 in zijn dagelijkse praktijk aan de houtklem. De Ljungby L20 blijkt tijdens de praktijktest een degelijke pk-beul te zijn. 
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright