Introductie door Jolanda Stellingwerff
 
Header Nieuwsbrief

Maart 2019     
Je dag beginnen met aandacht, maakt je dag echt anders.

Bij Pulsar leerde ik hoe behulpzaam het is bewust de dag te starten en gedurende de dag een aantal momenten te hebben om uit het alledaagse te stappen. Even ademen, nagaan hoe het met mij is. Toch begon toen ook mijn geworstel met de dagopening. Pfff, iedere dag gedisciplineerd beginnen op een matje. Ik blijf liever dat kwartiertje in mijn bed liggen. Vaak dacht ik: "Morgen begin ik echt!" Een paar keer per jaar de Pulsar Dagopening 7-daagse is voor mij dus ideaal. Zonder nadenken zitten en meedoen op een tijd die ik zelf kies. Na een paar keer meedoen, ontstond het verlangen om mijn dagopening te combineren met yoga. Al doende ontdekte ik hoe fijn het is om mijn spieren zacht en stevig wakker te rekken. En nu? Nu is het vooral een goede gewoonte geworden. De enige weerstand die ik nog wel eens voel, zit in mijn spieren en die rek ik er dan blijmoedig uit.

Doe je ook mee met de lente-editie?

Hartelijke groet,
namens het team van Pulsar,

Jolanda Stellingwerff, Pulsar-trainer

Inspiratieweek










Dagopening 7-daagse


"Wie naar binnen kijkt, ontwaakt," aldus Carl Jung. Begin de lente én de dag met aandacht en doe vanaf woensdag 20 maart ook mee met de Dagopening 7-daagse. Al bijna 500 deelnemers volgen zeven dagen lang een geleide ochtendmeditatie van Marianne Broos. Meedoen is gratis.
Ins










Blijvende verandering


De Pulsar Inspiratieweek geeft je leven een onuitwisbare impuls. Het is ‘als een boost van binnenuit’, die blijvende verandering in gang zet. Er is nog beperkt plek in de week van 25 maart, inschrijven voor de week van 20 mei is al mogelijk. Wees op tijd, dan ben je verzekerd van een plek.
Astr










Een gouden idee realiseren


De deelnemers aan het Pulsar Projectjaar zijn onderweg in het realiseren van hun gouden idee. Trainer Yvette van Dok vertelt over het goud in de diverse projecten en waar de deelnemers nu zijn. Ook geeft ze een beeld van de meerwaarde voor de deelnemers en hun projecten.

Leven










Alles over de Inspiratieweek


Ben je nieuwsgierig naar de Inspiratieweek, maar wil je graag eerst meer informatie? Wil je je manager, werkgever of partner laten meedenken of de week iets voor je is? In de gloednieuwe brochure over de Pulsar Inspiratieweek worden de meest gestelde vragen beantwoord.


Deel met een vriend
 
VOLG ONS
 
 
 

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling, Runstraat 39, 3522 RG Utrecht, Netherlands
www.pulsarinspireert.nl

Afmelden bij Pulsar