Al je persoonlijke data veilig, lokaal én in de cloud
| Bekijk online
 
 
 
 
logo
 
 
 
 

Cursusboek Veilig met encryptie

 
 
 
 
 
Beste lezer,

Al je data veilig, lokaal én in de cloud
Stel je eens voor dat de postbode je brieven leest voordat hij ze bezorgt. Of dat iedereen door je ordner met hypotheekgegevens en belastingaangiftes kan bladeren. Je moet er niet aan denken – of eigenlijk juist wél, vooral als het gaat om digitale gegevens. Want als jij de boel niet goed beveiligt, kun je erop wachten dat hackers met jouw persoonlijke data aan de haal gaan. Door encryptie te gebruiken, zorg je dat je pottenkijkers buiten de deur houdt. Hoe dat werkt, dat leer je in deze cursus!

De cursus Veilig met encryptie is voor iedereen die zich wil verdiepen in de technieken van encryptie en die wil toepassen om zijn bestanden, e-mails en chatberichten optimaal te beveiligen. Door de mix van onderwerpen en toepassingsniveaus kunnen zowel beginnende als gevorderde gebruikers met deze cursus aan de slag.

Bestel het cursusboek nu voor maar € 19,95 (*inclusief verzendkosten).

Encryptie klinkt misschien exotisch en ingewikkeld, maar dat is het niet per se. Sterker nog: je gebruikt het waarschijnlijk al zonder dat je het weet. Elke keer als je een berichtje via WhatsApp verstuurt bijvoorbeeld, of wanneer je een sms’je met een code krijgt als je inlogt met DigiD. Maar je kunt veel meer met encryptie. Zo kun je complete schijven op je computer of NAS versleutelen. Ook kun je bestanden die in de cloud staan achter slot en grendel zetten. En als je er dan via een VPN voor zorgt dat je verbinding privé is, dan maak je het hackers en ander digitaal gespuis helemáál lastig.

In deze cursus leer je hoe je encryptie toepast op accounts, chats, e-mails en bestanden. Daarbij kijken we naar oplossingen die je heel snel kunt toepassen (zoals krachtige wachtwoorden, multifactor-authenticatie en browserextensies) en naar oplossingen die iets meer inzet vergen, maar wel zorgen voor nóg meer beveiliging (zoals certificaten, PGP, schijf- en cloudversleuteling en het opzetten van een VPN-verbinding). Wat je uit deze cursus ook toepast: je digitale leven wordt sowieso een stuk veiliger!

In deze cursus leer je onder meer:

  • Supersterke wachtwoorden maken (én onthouden)
  • 2FA en MFA gebruiken voor extra beveiliging
  • E-mails versleutelen met browser-extensies, certificaten en digitale sleutels
  • Bestanden lokaal versleutelen in Windows, Linux of macOS
  • Data op een NAS en op externe hare schijven versleutelen
  • Google Drive, OneDrive en Dropbox versleutelen
  • Een eigen cloud bouwen voor het opslaan en beveiligen van bestanden
  • Een VPN opzetten voor veilige toegang tot je thuisnetwerk

Bestel het 164 pagina’s tellende cursusboek nu voor maar € 19,95. Wees er snel bij, want OP=OP!

Met vriendelijke groet,

Computer Totaal


* = We verzenden uitsluitend binnen Nederland en naar België. Ben je woonachtig in België? Dan bedragen de verzendkosten voor een losse editie € 4,-.

 
 
 
 
 
Klantenservice | Privacy statement | Wijzig mailvoorkeuren
 
 
facebook twitter twitter
 
 
Je ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.