20 tips voor een betere nachtrust, hoe zit het met de CoronaMelder-app en maak kans op de historische roman Een nieuw begin
Zin 1

Zin 1

Nu tijdelijk met GRATIS VERZENDING!
Zin
Wie herkent als eerste dat wereldberoemde gitaarintro?
Maak je eigen muziekquiz (of kijk gewoon vanaf je bank)

December is traditiegetrouw de maand met de lijstjes. Onze favoriet blijft toch wel de Top 2000. En wat is er nou leuker dan je eigen muziekkennis te testen? Zo maak je zelf een leuke quiz of doe mee vanaf de bank.

Zin
Zin & Artsen zonder Grenzen
Geef een kerstpakket dat levens redt

Door de coronapandemie, rampen en conflicten is wereldwijd dringend medische zorg nodig. Zorg waar ieder mens recht op heeft.

Zin
Heb jij Zin 1 al in huis?
20 tips voor een betere nachtrust

Zin 1 ligt in de winkel. Met o.a. een topinterview met Sigrid Kaag, grijs haar in 1 dag, wijnkenner Nicolaas Klei wandelt zich slank én drie heerlijke wandelingen in Oost-Nederland. Plus: een ‘slaapverwekkend’ artikel boordevol tips en wetenswaardigheden over die zeven à acht uur per dag die we gemiddeld in bed doorbrengen. Wij geven er alvast 20 prijs!

Zin
Koning Winter mag zich laten zien
Hagelwit & knisperfris: kom maar door met die sneeuw

Zal het ervan komen, deze winter? Bevroren ijskristallen en verstilde landschappen bedekt met een hagelwitte laag? Wij hebben er best zin in, een flinke wandeling door de verse knisperfrisse sneeuw. Door deze prachtige foto’s kom je in elk geval al helemaal in the mood.

Zin
Zin heeft een nieuwe webshop
En daar zit muziek in!

We delen al weken onze lijstjes op Facebook en met elkaar; deze week barst het feest van de Top 2000 weer los. Boudewijn de Groot staat er meerdere keren in! In de nieuwe webshop van Zin vind je Top 2000 langspeelplaten (coloured vinyl*), maar ook cd’s en elpees van Vreemde Kostgangers (foto), Boudewijn de Groot en Trijntje Oosterhuis.
*Let op: dit is een gelimiteerde oplage, op=op

Zin
Zin & SeniorWeb
Hoe zit het met de CoronaMelder-app?

Op onze smartphone kunnen we sinds afgelopen najaar de CoronaMelder installeren. Waarom is deze app gemaakt, hoe werkt het en hoe zit het eigenlijk met de privacy? SeniorWeb legt het uit.

Zin
Interview + win het boek De Alfabetbeter
1000 nieuwe kansloze woorden: van lepelstrekker tot pestafette

Woordkunstenaars Ronald Snijders en Fedor van Eldijk presenteren in De AlfabetBeter 1000 nieuwe woorden. Met vondsten als lepelstrekker (‘iemand die zijn mes wil trekken maar het verkeerde bestek van huis heeft meegenomen’) en pestafette (‘dat je het stokje niet doorgeeft’). Lees het interview en win dit boek.

Zin
Winkels dicht?
Bestel Zin in onze webshop

Zin 1 ligt gelukkig wel in de supermarkten maar veel andere verkooppunten zijn gesloten. Zin makkelijk in huis halen? Bestel het nummer online en je betaalt geen verzendkosten! Zin in meer? Stel een tijdschriftpakket naar keuze samen (minimaal 4 stuks) en ontvang 50% korting, inclusief gratis verzending! Gebruik hiervoor de code LEESPAKKET.

Zin
Ontdek de feestelijke Buitenkansjes van het AD

Advertorial - Het AD pakt deze donkere dagen uit met hartverwarmende verhalen en feestelijke tips. En trakteert jou op de AD Buitenkansjes! Dat is iedere dag een gratis kado waarmee de feestdagen extra bijzonder worden.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer