img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Zomerse voorleesfeestjes!

Voorlezen kan altijd, en natuurlijk ook in de vakantie. Dit keer met de leukste zomerverhalen. En om het voorlezen extra feestelijk te maken sluiten we elk half uurtje af met een knutselactiviteit! Komt dat horen!
img
Lees verder
img

Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

Vanaf donderdag 20 juli heb je als klant van de nieuwe bibliotheek geen excuus meer om boeken niet in te leveren. De nieuwe bibliotheek werkt namelijk samen met online supermarkt Picnic. Eerste mijlpaal: vanaf deze week kun je gratis boeken meegeven met de Picnic-bezorger!
img
Lees verder
img

Mad Science Zomerkamp

De professoren van Mad Science komen naar de bibliotheek deze zomer! Tijdens de Mad Science Zomerkampen beleef je de wondere wereld van de wetenschap. Kom vier dagen lang lekker spelen, nieuwe vrienden maken en onvergetelijke 'wauw-momenten'ervaren bij unieke experimenten en proefjes.
img
Lees verder

Top 3 meest gelezen artikelen Biblyo

Wekelijks schrijven bibliothecarissen en andere collega’s blogs voor de nieuwe bibliotheek. Al deze blogs zijn terug te vinden op Biblyo.nl. Maar welke artikelen worden nu het meest gelezen? We geven je een top 3 van de afgelopen week:
1. Gember, een medicijn uit het keukenkastje van Evelien Waterman.
2. Zomer in de bibliotheek! Jij komt toch ook? van Janneke Everaars.
3. Vakantie naar het buitenland? Een goede voorbereiding is het halve werk! van Polly Rademaker.
img

Film: Souvenir

Liliane is een onopvallende arbeidster die laurierblaadjes op de paté legt in de vleeswarenfabriek, maar ooit schitterde als Laura in de hitlijsten met het nummer Souvenir. Op 21, 22, 25 en 26 juli.
Lees verder
img

Doorontwikkeling Biblyo.nl

Onze blogsite Biblyo is momenteel een verzameling van artikelen die wij, de medewerkers van de nieuwe bibliotheek, hebben geschreven. Wij willen deze website doorontwikkelen naar een platform waarop nog meer kennis en informatie te vinden is! Welke functies zou jij graag toe willen voegen? Vertel het ons!
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden