Ben je druk?

Wij ook! Maar zoals wij van Omdenken altijd zeggen: "Je moet je druk maken als je tijd hebt, dan heb je tijd als je het druk hebt." Dus leek het ons toch een goed idee om je even bij te praten via deze nieuwsbrief.

Omdenken voor kinderen


We deden al aan omdenken dóór kinderen maar nu is er ook omdenken vóór kinderen. Afgelopen jaar hebben we een boekje en een kaartspel ontwikkeld waarmee kinderen vanaf 9 jaar kunnen leren omdenken. Een ideaal Sinterklaas- of kerstcadeau.


Problemen zijn leuk


Om te kunnen omdenken moet je zowel creatief zijn als logisch kunnen nadenken. Jonge kinderen lijken het creatieve deel intuïtief te beheersen. Ze maken "denkfouten' die uiteindelijk tot nieuwe mogelijkheden kunnen leiden. Op een bepaalde leeftijd gaan ze zich echter beseffen dat er "foute' antwoorden zijn en raken ze dat vermogen kwijt. Dit boekje en spel leren kinderen hun uitzonderlijke creativiteit te behouden en te combineren met volwassen logica. Als kinderen dit boekje gelezen of spel gespeeld hebben, zullen ze merken dat het soms superleuk is om een probleem te hebben!
 
Bestel de producten nu in onze webwinkel

 

Wij hebben vanaf februari 2018 weer plek voor een stagiair communicatie, marketing en social media. Ben jij op zoek naar werkervaring bij een informeel en creatief bedrijf en heb je zin in een meewerkstage? Denk jij bij het lezen van deze nieuwsbrief: dat kan ik beter! Dan is deze stageplek misschien iets voor jou.
 
Kijk hier voor meer informatie en solliciteren

 

Het is ook alweer tijd om vooruit te kijken naar 2018. Daarom hebben we voor begin volgend jaar nieuwe data ingepland voor de eendaagse training Omdenken. Deze training is geschikt voor iedereen die problemen als lastig ervaart maar ook wel eens zou willen weten hoe je daar anders mee om zou kunnen gaan. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.


Speciaal voor het primair onderwijs


Voor mensen die werkzaam zijn in het primair onderwijs hebben we een unieke training ontwikkeld. Want werken in het onderwijs is natuurlijk prachtig, maar het gaat ook gepaard met de nodige problemen: volle agenda’s, voortdurend wijzigende regelgeving, lastige kinderen, om over collega’s en ouders nog maar te zwijgen… Maar ook daar schuilen nieuwe mogelijkheden in. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.


Nog even voor de duidelijkheid


Werk je niet in het primair onderwijs, klik dan hier. Werk je wel in het primair onderwijs, klik dan hier. Eigenlijk heel simpel.

Tot slot...

Warmer kunnen ze het in Helsinki niet maken, wel leuker!
Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.