Klik hier voor de online versie
Dag ,
Wat een rare tijden. Het voelt alsof je in een hele slechte film bent beland. Kinderen niet naar school, thuiswerken, evenementen en sportactiviteiten afgelast: we houden ineens tijd over. Daarom heeft Anna West een moordspel bedacht dat jullie de komende dagen kunnen spelen, alleen of met je familie. En... we hebben de verschijning van de nieuwe Vertrekthriller van Marelle Boersma naar voren gehaald, zodat jullie vrijdag al kunnen beginnen met lezen. 

Blijf gezond en pas goed op jezelf en je omgeving!
Ilse, Manon, Carola, Coby & Nikki

Om jullie de komende dagen bezig te houden en even af te leiden, heeft Anna West een moordspel geschreven. Puzzel lekker mee en maak kans op een boekenpakket!

Het rommelt in de bibliotheek sinds Christien is aangesteld als bibliothecaresse. Ze is niet de gemakkelijkste bovendien, sommige collega's hebben een appeltje met hun nieuwe baas te schillen. Maar haar dood, dat heeft niemand zien aankomen. Moord, is de schokkende constatering van de politie, ze is gewurgd met een handgebreide sjaal. Verder dan die conclusie komt de sterke arm echter niet, omdat de medewerkers van de bibliotheek vooral vingers naar elkaar wijzen. Wie weet de kluwen te ontwarren en de dader van deze brute daad op te sporen?

In de komende week publiceren wij de verklaringen van Christiens collega's op onze site www.crimecompagnie.nl en op Facebook.


Meer dan anders wil je je misschien nu even in een andere wereld wanen. Ga mee met de 30-jarige Jill naar Cornwall. Zij gaat op zoek naar haar roots en komt erachter dat haar leven op leugens is gebaseerd. Alvast een stukje lezen? 
In plaats van op 26 maart verschijnt Terug naar Cornwall van Marelle Boersma een weekje eerder op 20 maart. Reserveer snel je exemplaar. Het ebook is vanaf zondag te verkrijgen als daily deal voor 4,99 bij Kobo en vanaf maandag bij alle andere verkoopkanalen voor 7,99. 

Een affaire, een onverwachte liefde........ een obsessie

Alleenstaande moeder Julia Kroonenberg verliest zichzelf in een onstuimige affaire met de charmante Mike Farrell, tot ze ontdekt dat hij zich bezighoudt met duistere zaken. Wanneer Mike op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat Julia samen met Mikes broer Connor naar hem op zoek. Een zoektocht waarbij ze haar eigen leven in gevaar brengt.

O.a. voor 2,99 te koop bij Bruna, AKO, Primera, Readshop, maar ook hier.
 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Houtweg 29
Laren nh, Noord-Holland 1251 CS
Netherlands

Add us to your address book


Gegevens aanpassen of Afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp