Nieuwe route: zomerwandelen over Strabrechtse Heide | Dit fotografeer je in juli | Vliegende mieren
WAT EEN VRAAG

WAT EEN VRAAG

Welk prachtig gekleurd beestje is dit?
Roots
CAMERA MEE
FOTOGRAFIETIPS VOOR JULI EN AUGUSTUS

In Roots vind je elke maand leuke tips voor onderwerpen die je op dat moment goed kunt fotograferen. Op de website geven we nog extra tips voor een maand lang fotografieplezier. Wat leg jij deze zomer vast op de gevoelige plaat? 
Foto: Douwe Weima

Roots
NIEUWE ROUTE
ZOMERWANDELEN OVER DE STRABRECHTSE HEIDE

De grootste stad en het grootste heideveld van Noord-Brabant liggen op een steenworp afstand van elkaar. Tijdens deze nieuwe Roots-wandeling in het insectenreservaat Strabrechtse Heide merk je echter niets van de Eindhovense hectiek. Hier gonst het vooral van het dierenleven.
Foto: Bob Luijks

Roots
NU TE ZIEN
MIERENBRUILOFT IN DE LUCHT

De komende weken, vooral tijdens warme zonnige dagen, krijgen ze het op hun heupen: dan gaan de mieren weer vliegen. Je ziet het vooral aan de grote groepen meeuwen die dan massaal op ze gaan jagen. Dit wordt wel de mierenbruiloft in de lucht genoemd.
Foto: Paul Böhre

Roots
NU TE ZIEN (EN TE HOREN)
JONGE RANSUILEN ROEPEN ELKAAR

Het is nu de tijd om jonge ransuilen te zoeken. Ze broeden steeds vaker in woonwijken. Maak maar eens een rondje. Dikke kans dat je hun aparte gepiep hoort!
Foto: Roots archief

Roots
Extra dikke Roots nu verkrijgbaar!

In deze nieuwe editie maken we drie mooie zomerwandelingen. Zo maken we een natuurommetje in libellenoase het Woldlakebos, wandelen we over de Strabrechtse heide en lopen we een 3-daagse trektocht in De Maashorst. Daarnaast lees je alles over schildpadden in Europa, zeesterren én dierensporen herkennen. Je bestelt deze editie voor slechts € 8,75 en je betaalt géén verzendkosten naar adressen binnen Nederland!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden