Nieuw: Denici Cavalli collectie‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo
100% korting pakken Banner

De korting waait om je oren!

Met de 100% korting pakken actie krijg je 5 x 20% korting op verschillende categorieën. Zo shop je voor jezelf een nieuwe rijbroek met korting of een voordelig deken voor je paard. Toe aan een nieuw setje? Ook op veel zadeldekken en beenbescherming krijg je 20% korting.

Paard
Ruiter
Actievoorwaarden >

Seizoenstip: Deze rijbroek houdt jou warm

Rijbroek Quur qcardie softshell full grip

Quur QCardie Softshell

Deze rijbroek van het sportieve en elegante merk Quur is gemaakt van een softshell stof. Hierdoor is de broek isolerend, winddicht én waterafstotend en blijf jij comfortabel warm tijdens de frissere dagen. De broek heeft niet alleen een volledig siliconen zitvlak, maar heeft diezelfde siliconen ook aan de binnenzijde van de tailleband, waardoor de broek perfect op zijn plek blijft zitten. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Doe mij die broek maar!

Nieuw: Harry's Horse Denici Cavalli

Harry’s Horse Denici Cavalli collective
Shop de collectie

Horseware Rhino Hexstop Vari-Layer 250 gr

Deken Horseware Rhino Plus Hexstop Vari-Layer 250gr
183
191
198
206

De Hexstop Vari-Layer is nieuw toegevoegd aan onze collectie van Horseware dekens. Het deken is extreem sterk met zijn 1000D buitenstof. De Vari-Layer technologie betekend dat de deken is opgebouwd uit lagen van verschillende diktes, aangepast aan de behoefte van het paardenlichaam. 

Shop Rhino Hextop
Alle Horseware dekens
Video Dekens tips

Kijktip!

6 tips voor het kopen van een deken

Onze vlogger Bo gaat langs in ons filiaal in Duiven en krijgt handige tips bij het aanschaffen van een deken. Welke deken ze uiteindelijk heeft aangeschaft en waarom, dat zie je in de video.


Bekijk video
Koopzondag 6 november banner
Aangepaste openingstijden Belgie
Filialen