Jouw tegoed is zojuist aangevuld
Vastgoedmarkt
Online versie
inloggen en artikelen lezen
Je kunt weer 2 artikelen lezen
Met jouw Vastgoedmarkt-profiel kan je elke maand 2 artikelen gratis lezen. Nu het weer de eerste van de maand is willen we je laten weten dat jouw tegoed weer op 2 artikelen hebben gezet.

Hieronder hebben we de best gelezen verhalen van de afgelopen tijd meegestuurd. Veel leesplezier gewenst!

PS: Wil je precies weten wat er speelt? Sluit je aan bij Vastgoedmarkt. Dat kan al met een maandabonnement.
Podcast | Zo zijn we in de crisis op de woningmarkt terechtgekomen
De woningmarkt is altijd al een wankel evenwicht geweest tussen overheid en markt. Hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer (TU Delft) vertelt in de Vastgoedmarkt-podcast Jong Geleerd, Oud Gebouwd hoe wij in de huidige crisis terecht zijn gekomen. Ook wordt er gesproken over mogelijke oplossingen.
Lees verder >
Voorkomt de smart energy hub een dreigend stroominfarct?
Steeds meer bedrijven die hun energievoorziening verduurzamen lopen tegen de capaciteitsproblemen van het stroomnet aan. In verschillende gebieden is zelfs geen aansluiting meer mogelijk voor nieuwkomers of uitbreidingen. Zijn decentrale smart energy hubs de oplossing voor het stroomprobleem?
Lees verder >
PGGM: grote kans op afwaarderingen
Het is oppassen geblazen in de huidige vastgoedbeleggingsmarkt met torenhoge prijzen, oplopende inflatie en rentes, terwijl waardedalingen dreigen. Welke conclusies trekken grote internationale vastgoedbeleggers? In dit dit deel van een serie de visie van PGGM.
Lees verder >
Heb je vragen over jouw profiel?
Bekijk onze FAQ pagina of neem contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag jouw vragen en zijn bereikbaar op:

Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright