Hoe gaat dat eigenlijk?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Zo snackt Nederland: vier op de tien Nederlanders eet iedere week friet

Gezond of niet, Nederlanders eten heel veel friet. Ruim vier op de tien mensen doet dat minstens één keer per week. En dan het liefst van de snackbar, met mayonaise. Dat blijkt uit een snack-enquête van Quest

 
 
Quest
 

Test: hoe blij ben jij met je woonsituatie?

Voor Quest Psychologie schrijven we een verhaal over de woonsores van Nederlanders. Wat doen torenhoge maandlasten bijvoorbeeld met je? En een aflopend huurcontract, of veel te weinig ruimte? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Ook als je zielsgelukkig bent in je huis.

 
 
 
Waarom hebben robots nog steeds de planeet niet overgenomen?  

De nieuwste Quest is nu verkrijgbaar

Waarom hebben robots nog steeds de planeet niet overgenomen?

Als de klassieke sciencefictionfilms waarheid waren geworden, stond ons leven nu bol van de robots. Ze zouden ons huishouden doen, onze rotklussen opknappen en alle problemen oplossen. Daar lijkt weinig van terechtgekomen. Je ziet robots wel in autofabrieken, maar de was kunnen ze niet voor je opvouwen. Of zijn ze toch in ons dagelijkse leven doorgedrongen?

 
Quest
 

Met deze zeven tips kom jij van je slechte gewoontes af

Te veel snoepen, niet op tijd gaan slapen of roken als een ketter. Van je slechte gewoontes afkomen is topsport. Gelukkig heeft Quest zeven wetenschappelijke tips op een rijtje gezet.

 
 
Quest
 

Quest-redacteur Elly zocht uit wat er gebeurt als je je lichaam doneert aan de wetenschap

'Overal waar het lichaam is opengesneden, zie je goed hoe de pezen, aders, spieren, botten of organen eronder liggen. In de linkerknie kan ik een knieschijf voorzichtig optillen. In het dijbeen zie ik bloedvaten prachtig van onder naar boven lopen.'

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom zitten de knopen bij een mannenoverhemd aan de andere kant dan bij vrouwen?

Bij mannenkleding zitten alle knopen aan de rechterkant genaaid. Bij vrouwen links. Dat heeft te maken met zwaardvechten, borstvoeding, paardrijden, of misschien toch met dienstmeisjes, zo speculeren tal van websites.