Lees meer over de dierenarts, voeding en socialiseren
Bekijk webversie
Hond Kat Knaagdier Vogel Vis Paard Aanbiedingen
Je huisdier verzekeren, waarom?

Waarschijnlijk is alles en iedereen in je huishouden goed verzekerd. Maar heb je ook aan een huisdierenverzekeringgedacht?

De rekening voor een onverwachts bezoek aan de dierenarts wordt nog weleens onderschat. In deze gevallen kunnen de kosten oplopen tot wel duizenden euro’s. Lees er in dit artikel meer over.

Ontvang tijdelijk bij het afsluiten van een dierenverzekering een digitale Pets Place bon t.w.v. €50!

> Lees hier meer
> Sluit verzekering af
Petplan huisdierenverzekering

De beste zorg voor je familie op pootjes! Petplan is opgericht door dierenartsen vanuit de gedachte: elk huisdier verdient de beste zorg. Petplan helpt je graag bij de keuze voor het meest geschikte pakket voor jouw dier.

Bij het afsluiten van een pakket ontvang je nu tijdelijk een digitale Pets Place bon t.w.v. €50!

> Meer informatie
Met je puppy naar de dierenarts

Als een puppy 9 weken oud is krijgt hij zijn tweede vaccinatie. De eerste inenting heeft de puppy bij de fokker gekregen. Het is belangrijk dat de pup leert hoe hij zich dient te gedragen bij de dierenarts. 

In dit artikel lees je hoe je met een ontspannen puppy naar de dierenarts kunt gaan.

> Lees hier meer
Met je kitten naar de dierenarts

Voor het eerst met je kitten naar de dierenarts, spannend! Als het goed is, is jouw kitten bij de fokker al een keer bij de dierenarts geweest. Hoe bereid je deze bezoeken het beste voor en wat wordt er van je verwacht? Lees hier alle tips!

> Lees hier meer
Heeft mijn puppy speciale voeding nodig?

Een puppy heeft andere voedingsbehoeften dan een volwassen hond. In het eerst jaar groeit je puppy heel hard en dat betekent dat hij ander soort hondenvoer heeft dan zijn oudere soortgenoten.

Welke voeding is het meest geschikt voor jouw pup? Lees hier alles over voer voor puppy’s.

> Lees hier meer
Heeft mijn kitten speciale voeding nodig?

Een kitten heeft andere voedingsbehoeften dan een volwassen kat. Het eerste jaar groeit je kitten namelijk heel hard en dat betekent dat zij speciale voeding nodig heeft die rijk is aan energie en eiwitten.

Een kitten maakt twee groeifases door: van 1 tot 4 maanden en van 4 tot 12 maanden. Lees hier welke voeding het meest is geschikt voor jouw kitten.

> Lees hier meer
Socialiseren: naar buiten met je puppy

In de socialisatieperiode leert de hond omgaan met de wereld. Dit gaat niet vanzelf. Je zult er met je puppy op uit moeten trekken. Het is belangrijk dat je hondje positieve ervaringen opdoet met onbekende mensen, kinderen en andere honden. Lees hier hoe je dit aanpakt!

> Lees hier meer
Je kitten socialiseren

Nieuwe kitten thuis? Hoe gaat jouw kitten om met nieuwe prikkels? Wat mag wel en wat mag niet? Baasjes spelen een hele grote rol in het gedrag van een kitten. Lees hier wat je kan doen om jouw kitten thuis te socialiseren.

> Lees hier meer
Pets Place Babybeest

Deel elke donderdag op je Instagram story jouw verlanglijstje voor je puppy of kitten en tag @petsplacenl. Kopieer hier jouw verlanglijstje en maak kans op €100.- en de exclusieve lievelingsbeest bandana voor jouw #babybeest! De winnaars worden bekend gemaakt op onze Instagram pagina.

> Doe mee!

Mijn account | Klantenservice | Privacy & Disclaimer | Contact | Afmelden