Klik hier voor de online versie
Dag ,
Heleen Smit (1983) schreef een spannend verhaal over Sophie die besluit in het pikkedonker uit haar warme auto te stappen om te zien wat er op de weg ligt. Dat had ze natuurlijk beter niet kunnen doen... En wat dacht je dan van Carmen? Komt zij erachter wat er met haar moeder op Terschelling is gebeurd? 
Heerlijke boeken om in te verdwijnen. En dan hebben we ook nog de heerlijke romantische thriller van Marijke Verhoeven: Onderschat. Voor de prijs (6,99) hoef je het in ieder geval niet te laten! 
Je rijdt in een sneeuwstorm over een stil bosweggetje. Er ligt iets op de weg. Zou jij stoppen?
Sophie Hofman doet het wel. Ze stapt uit om te kijken wat er op de weg ligt. Het blijkt een gewonde man te zijn. De man dwingt haar hem te helpen en zuigt haar mee in een zaak waarbij haar rol verdergaat dan die van een toevallig slachtoffer.
 
Sophie had dus beter kunnen doorrijden, maar dan was het wel een heel dun boek geworden. Nu kun je genieten van een meeslepend verhaal waarbij je jezelf vaker dan eens afvraagt: wat had ik gedaan in deze situatie? Bestel nu!

 

Ik ben Carmen Prins, foodvlogger en moeder van een tweeling. Mijn moeder, die op Terschelling woont, had me met klem gevraagd om deze voorjaarsvakantie naar haar toe te komen. Ze moest mij en mijn broer iets vertellen. Maar toen ik arriveerde bij mijn ouderlijk huis, was mijn moeder niet meer in leven. Haar dood is met allerlei geheimen omgeven en ik kan niet van het eiland weg voordat ik heb uitgedokterd wat er aan de hand is. Dit is mijn verhaal. 

X Carmen

Carmen Prins- Carmens Kookpunt - Prijs 17,95- Nu te koop!

Carmen Prins beschreef haar kant van het verhaal rondom de dood van haar moeder. Ze neemt je mee naar het eiland Terschelling waar haar moeder onder dubieuze omstandigheden is overleden. Wat is de rol van haar vader? Wat heeft haar broer met zijn verborgen verleden ermee te maken? Of zijn het de excentrieke, soms wat schimmige bewoners van het eiland die we in de gaten moeten houden? 

Binnen no-time ben je als lezer alle besef van fictie of non-fictie kwijt. Is dit nou echt gebeurd? Een ding is zeker: het boek bevat alle ingrediënten om heerlijk te genieten en te ontspannen in de voorjaarsvakantie. Bij voorkeur een vakantie op Terschelling, natuurlijk! 
Het huwelijk met haar tweede echtgenoot heeft Marcia niet gebracht wat ze ervan had verwacht. In het Groningse villadorp Haren leiden zij en haar man beide een eigen leven. Als Marcia plots op onaangename wijze wordt gechanteerd en haar echtgenoot van fraude wordt beschuldigd, komt Marcia’s leven in een stroomversnelling. Wie is er nog te vertrouwen? En wie juist niet?
Koop voor slechts 6,99!
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Houtweg 29
Laren nh, Noord-Holland 1251 CS
Netherlands

Add us to your address book


Gegevens aanpassen of Afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp