Je smartphone is te hacken via WhatsApp... wat nu?

1 month ago


Text only:

webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 17 mei 2019Je smartphone is te hacken via WhatsApp... wat nu?
8 op de 10 Nederlanders heeft WhatsApp op zijn telefoon staan; dat zijn krap 12 miljoen gebruikers. Een potentiële goudmijn voor hackers, die via de chat-app op je smartphone proberen binnen te dringen. De kans daarop is klein maar reëel, nu blijkt dat er in verouderde versies een lek zit. 


Lees hier hoe je jezelf er tegen kunt beschiermen.

Google wil graag privacy-baken zijnGoogle is een bedrijf dat draait op jouw persoonlijke data. Je mag gratis van de diensten gebruik maken en in ruil daarvoor verkoopt Google je gegevens door aan adverteerders. Je zou dus denken dat Google niet zoveel om je privacy geeft. Toch opent het bedrijf een speciale afdeling, die gaat focussen op het waarborgen van juist die privacy. Maar zijn het niet enkel mooie woorden?

Thuiswerken? Zo richt je je ideale werkplek in

 Als je weleens thuis werkt, is het belangrijk om een goede werkplek te hebben. Met deze 6 tips van onze collega’s van Computer!Totaal zorg je ervoor dat je gezond kan thuiswerken met de juiste houding.


 
Minder Nederlanders trappen in helpdeskfraude1600 Nederlanders deden vorig jaar aangifte van helpdeskfraude, waarbij ze benaderd werden door oplichters die zich voordeden als Microsoft-medewerkers. Ten opzichte van 2017 is er sprake van een daling, toen betrof het namelijk zo'n 2000 slachtoffers.
Lees verder ...


MS Paint krijgt zowaar nieuwe functiesHet kan verkeren. Nadat het er eerder op leek dat MS Paint uit Windows 10 zou verdwijnen, maakte Microsoft onlangs bekend dat het even primitieve als geliefde tekenprogramma toch gewoon blijft. Sterker nog, het bedrijf voegt nieuwe functies aan de software toe in de aankomende Windows-update.
Lees verder ...


Elke dag ander uitzicht met de Atmoph Window 2Uit het raam kijken en dan telkens een ander uitzicht hebben, dat is het idee achter de Atmoph Window 2. Een scherm dat vormgegeven is als raam en tussen meer dan 1.000 4K-video's van vergezichten wisselt.
Lees verder ...


Sony SRS-XB12-speaker voor mee naar het strandDe zon laat zich weer wat vaker zien, dus zijn compacte bluetooth-speakertjes voor buitengebruik ook opnieuw in trek. Sony speelt daar op in door de SRS-XB12-speaker te lanceren.
Lees verder ...


Budgetsmartphone Motorola One Vision aangekondigdSmartphonemaker Motorola heeft een nieuwe budgetsmartphone aangekondigd: de Motorola One Vision. De smartphone volgt de Motorola One op, die vorig jaar verscheen.
Lees verder ...Gratis download: Zo beveilig je je smartphone tegen hackers
  Je smartphone is misschien wel het meest persoonlijke apparaat dat je bezit. Al je sociale contact gaat via dat ene apparaat, het bevat al je foto’s, al je intieme chats... Met deze tips beveilig je je smartphone in een handomdraai.Heeft u een vraag aan de FAQman?Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.
FontViewOKU ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.


Computeridee.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019