Zin in morgen is terug!
Online versie
KRO - NCRV
Sluit je aan   
Column Annemiek
Huubtuberculubus
Een nieuwe column van Annemiek Schrijver! ‘Broer één was schoolziek en mijn moeder vond dat hij best een dagje thuis mocht blijven. Ze gaf broer twee een briefje mee: ‘Beert heeft Huubtuberculubus’. De school belde in paniek op met de vraag of het besmettelijk was.’
Lees verder   
Petrus in het land
Wandelen met God
Vandaag is Petrus in Ommen. Hoe wandelen de gemeenteleden van Ommen met elkaar en God?
Lees meer   
Persoonlijke groei
De mooiste winterwandelingen
Maak deze winter een mooie wandeling door een van deze prachtige Nederlandse natuurgebieden. Wat zijn de mooiste wandelroutes?
Lees meer   
Persoonlijke groei
Wees lief voor jezelf
We zijn vaker aardiger voor anderen dan voor onszelf. Hoe doorbreek je die vicieuze cirkel? Wij zetten een paar handige tips op een rijtje.
Lees ze hier   
De verwondering
Els Thissen: ‘Neem niets persoonlijk’
Els Thissen roept op om niets persoonlijk te nemen. Wie niets persoonlijks neemt, kan vrijheid ervaren. Ook toen binnen haar politiekorps een aantal collega's haar geaardheid niet accepteerde, zag zij dit niet als een persoonlijke aanval.
Lees verder   
Zin in morgen
Nieuw seizoen
Vanaf zaterdag 7 januari kijk je naar een gloednieuw seizoen van Zin in morgen, hét programma dat inspireert tot een zinvol leven. Kim-Lian van der Meij en Thomas Cammaert gaan in gesprek met bijzondere mensen die ons een inkijkje geven in hun leven en ons meenemen naar mooie plekken.
Lees meer   
De Boeddhistische Blik
De grens tussen leven en dood
In het Westen wordt de dood beschouwd als iets definitiefs. Maar een bijzonder Tibetaans fenomeen toont aan dat de grens tussen leven en dood soms helemaal niet zo duidelijk is.
Lees meer   
Pointer
Een vitaminecocktail lost geen gezondheidsproblemen op
Kan je met behulp van een vragenlijst bepalen welke vitamines je zou moeten slikken? 56 procent van de Nederlanders slikt zo nu en dan extra vitamines bij en online wordt daar slim op ingespeeld. Factchecker Marieke Kuypers onderzoekt de werking van vitaminepillen en de beloftes die aanbieders erover maken.
Bekijk video   
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
Leuk   
Kan beter   
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebookInstagram
Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven staat voor de Levensbeschouwing-nieuwsbrief van KRO-NCRV