Grillpower, en win de nieuwe Isabel Allende.
Zin Magazine 7

Zin Magazine 7

Thriller Vrouwen, Dossier Horen en gekneed door de familiegeschiedenis.
Zin
5 vragen aan
Thrillerauteur Charles den Tex

Op zijn ereplank staan diverse gerenommeerde prijzen, Charles den Tex schrijft al meer dan dertig jaar thrillers die onbehaaglijk sterk op de actualiteit leunen. Onlangs zijn de filmrechten verkocht voor zijn thriller The Repair Club. Tijd voor een goed  gesprek.

Zin
21 juni - Wereld ALS Dag
Gerdie heeft PLS

Gerdie van Riemsdijk-Peffer (1967) heeft PLS, een milde vorm van ALS. Een aandoening van het ruggenmerg die leidt tot stijfheid en spasticiteit van de spieren in de mond, benen en de armen.

Zin
De leukste JAZZtivals
All that Jazz

Naast het North Sea Jazz Festival in Rotterdam, zijn er jaarlijks tientallen Nederlandse festivals met een gezonde dosis jazz en blues op het programma. We delen een aantal tips.

Zin
Leesfragment
De nieuwe Isabel Allende

Zeer krachtig en overtuigend een briljante roman schrijven: dat kan Isabel Allende (1942) als geen ander. Haar nieuwste, De wind kent mijn naam, gaat over ballingschap, identiteit en minderheden. Een verhaal over toen én nu dat je niet meer loslaat.

Zin
125 jaar Escher
Optische illusies in Het Paleis

Onmogelijke architectuur, weergaloze vlakvullingen, oneindige landschappen, meesterlijke metamorfoses. Dat kan maar één kunstenaar zijn: M.C. Escher. Op 17 juni 2023 is het 125 jaar geleden dat Escher werd geboren. Wie jarig is, trakteert op 2x2 vrijkaarten voor de expositie. Zin in? 

Zin
Beautygeheimen
Schoonheid volgens Brard

Stilzitten is niet aan haar besteed. Dus heeft Patty Brard onlangs haar eerste beautylijn 'PB Beauty' gelanceerd. Patty vertelt in 5 vragen over het het hoe en waarom van deze stap en geeft 5 beautypakketten weg. 

Zin
Het nieuwste Seasons XXL Tuinboek cadeau!
Groene vingers?

Neem nu een abonnement en ontvang drie maanden lang de leukste ideeën en tips voor interieur en styling, tuinieren, koken, creatieve DIY’s en bijzondere logeeradressen. Én ontvang het Seasons XXL Tuinboek 2023 t.w.v. €14,95 met maar liefst 204 pagina’s vol tuininspiratie en -informatie.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden