browser versie

Markt vandaag

DSM en Prosus lager in licht hogere AEX

09:13 De Amsterdamse beurs is woensdag licht hoger geopend. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,3 procent hoger op 762,93 punten.

Licht hogere opening AEX voorzien

08:03 De Amsterdamse beurs gaat woensdag een licht hogere opening tegemoet. Futures op de AEX noteren ruim een half uur voor de openingsgong tot 0,4 procent in het groen. Dinsdag eindigde de hoofdgraadmeter al 0,4 procent hoger op 760,56 punten.
(Advertentie)

Beleg in institutionele strategien vanaf 10,-

Edge Capital introduceert samen met iMaps een unieke beursgenoteerde ETI. Vol geautomatiseerde delta-neutrale optiehandel op de S&P500 met een rendementsdoel van 40% Deelname kan al met 1 certificaat vanaf 10,-


Lees verder

Nieuws

DSM en Prosus lager in licht hogere AEX

09:13 De Amsterdamse beurs is woensdag licht hoger geopend. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,3 procent hoger op 762,93 punten.

Jefferies: DSM erkent tegenwind in vitamineprijzen

08:59 DSM heeft met de winstwaarschuwing van woensdagochtend erkent dat de vitamineprijzen onder druk staan, en dat is een belangrijke stap in het isoleren van dit cyclische deel van het bedrijf van de rest van de activiteiten. Dit stelden analisten van Jefferies woensdag.

Deutsche bank verhoogt koersdoel ASML fors

08:50Deutsche Bank heeft woensdag het koersdoel voor ASML verhoogd van 650,00 naar 725,00 euro met handhaving van het koopadvies.

Franse consumentenvertrouwen stijgt sterker dan verwacht

08:49 Het consumentenvertrouwen in Frankrijk is in juni sterker opgelopen dan verwacht. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Franse bureau voor de statistiek Insee.

Het is tech wat de klok slaat voorbeurs en DSM die alarm slaat

08:10AEX indicatie is +0,5%, ondanks waarschuwend DSM. VS tech weer in bocht, maar net anders, veel Big Tech en gn recessie VS?!

Duits consument negatiever gestemd

08:05 Het consumentenvertrouwen in Duitsland is voor juli toch weer gedaald. Dit bleek woensdag uit metingen van onderzoeksbureau GfK, dat een maand vooruit meet.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel