browser versie

Markt vandaag

Beursupdate: AEX iets lager geopend

09:09 De Amsterdamse beurs is woensdag iets lager geopend. Kort na de opening koerste de AEX echter al weer rond de slotkoers van dinsdag.

Licht lagere opening Damrak voorzien

08:08 De Amsterdamse beurs gaat woensdag een licht lagere opening tegemoet. Futures op de AEX noteerden ruim een half uur voor de openingsgong tot 0,2 procent in het rood. Dinsdag eindigde de hoofdgraadmeter nog 0,6 procent in het groen op 742,86 punten.
(Advertentie)

Onze expertise, jouw winst!

Better Options biedt jou een unieke kans om uit te groeien tot professionele trader. Een vijfdaagse bootcamp op Beursplein 5 met een dedicated personal coach die jou klaar stoomt tot beurshandelaar.
Een exclusieve trading cursus met een gelimiteerd aantal plekken.


Klik hier voor meer informatie

Nieuws

Beursblik: ABN AMRO Oddo haalt Aalberts van kooplijst

09:41 ABN AMRO Oddo heeft het advies voor Aalberts verlaagd van Outperform naar Neutraal, maar wel met een verhoging van het koersdoel van 39,80 naar 45,50 euro. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport.

Beursupdate: AEX iets lager geopend

09:09 De Amsterdamse beurs is woensdag iets lager geopend. Kort na de opening koerste de AEX echter al weer rond de slotkoers van dinsdag.

Europese toezichthouder waarschuwt voor verkopen orderstroom

09:02 De Europese toezichthouder ESMA heeft brokers gewaarschuwd voor het doorverkopen van hun orderstroom, de zogeheten payment for order flow.

Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoelen ArcelorMittal en Aperam

08:40 Jefferies heeft in aanloop naar de halfjaarcijfers de koersdoelen voor ArcelorMittal en Aperam verhoogd.

Infestos boekt vooruitgang met overname Neways

08:29 Infestos boekt goede vooruitgang met de voorbereidingen van het bod op Neways. Dit maakten beide partijen woensdagochtend bekend.

Dimensional Fund Advisors verkleint belang in Ordina licht

08:17 Dimensional Fund Advisors heeft een iets kleiner belang in Ordina gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 9 juli 2021.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Entrada 400, 1114 AA, Amsterdam-Duivendrecht, Nederland
pixel