BouwMachines Praktijktest: Hyundai HL955
Bouwmachines
Online versie
Afmelden | Wijzigen
Mainimage
Jelle Bijlsma maakt duurzaam draaien tot specialiteit
Tussen Leeuwarden en Dokkum zetten uitgestrekte landerijen, hectares natte natuur en kleine dorpjes de toon. In dit land gedijt Jelle Bijlsma B.V. al ruim een halve eeuw en worden anno 2018 met 120 vakmensen en met een machinepark dat wordt gedomineerd door rupsen prachtige projecten gerealiseerd. Daarbij staat duurzaam werken voorop.
PW
BouwMachines Praktijktest: Hyundai HL955
Een 16-tons maatpak: zo laat de Hyundai HL955 wiellader zich omschrijven. BouwMachines testte de Hyundai intensief, die bewijst een vlotte en stabiele machine te zijn. 
Collé komt met elektrisch aangedreven hoogwerker

Collé Rental & Sales lanceert de volledig elektrisch aangedreven SPS E-280TJ telescoophoogwerker. De machine is samen met Smart Platform Solutions ontwikkeld en gebouwd.

Lees verder >
Bobcat breidt het aanbod zelfnivellerende asfaltfrezen uit

Bobcat breidt het aanbod aanbouwdelen zelfnivellerende asfaltfrezen uit met twee nieuwe modellen: de SLP50 (50 cm breed) en de SLP120 (120 cm breed). De frezen zijn voor gebruik met Bobcat compacte laders.

Lees verder >
BAS Trucks start met verkoop bouwmachines

Onder de naam BAS Machinery start BAS Trucks met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte bouwmachines. Bas Machinery heeft nu zo’n 80 machines op voorraad.

Lees verder >
Dodelijk hijsongeval Den Haag staat niet op zich

De dood van de dakloze voorbijganger in Den Haag die in 2016 werd getroffen door vallende steigerdelen, staat niet op zich. Bakstenen of glasplaten vallen wel vaker op de stoep, blijkt uit een nieuw rapport naar de risico’s van werken met hijskranen in de binnenstad.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright