Materieelenquête moet inzicht geven in Nederlands machinepark
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand januari: Jelle Overgoor en zijn Kobelco SK75SR-7
(advertorial)
Koelvloeistof die verwarring voorkomt
Valvoline Multi-Vehicle Coolant is een universele koelvloeistof voor personenwagens en lichte bedrijfswagens. Het is geschikt voor zowel moderne, aluminium motoren als voor oudere, gietijzeren exemplaren. Bovendien is het geschikt voor alle seizoenen en voorkomt het roest en corrosie.
Materieelenquête moet basis vormen voor haalbaar beleid
Een grote materieelenquête moet inzicht geven in het bestaande Nederlandse machinepark. Wat is de leeftijd van machines, welke afschrijvingstermijnen gelden en wat stoten deze machines uit? Aan de hand van de uitkomsten moet realistisch en haalbaar beleid worden geformuleerd.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Sneller aanzuigen met de TPAWS technologie van Gorman-Rupp
Zelf-aanzuigende pompen (zoals gebruikt worden in de GWW infra) werken met een vacuüm system waarbij de lucht/water scheider vaak een storingsgevoelig onderdeel is. Gorman-Rupp komt met een innovatie, namelijk de TPAWS.
Ook in 2021 geen TKD
De Technische Kontaktdagen (TKD) worden verplaatst naar 2022. Met de huidige Coronamaatregelen en de verwachtingen voor de komende maanden is volgens het bestuur van de stichting TKD niet mogelijk om een beurs te organiseren.
Lees verder >
VolkerWessels investeert in 160 tons elektrische rupshijskraan
VolkerWessels Materieel & Logistiek investeert in 100% elektrisch hijsen met de eerste elektrische, volledig op accu’s aangedreven en emissieloze rupshijskraan ter wereld. Deze rupshijskraan, ontwikkeld door PVE, kan een volle werkdag functioneren zonder aan de groene stekker te moeten.
Lees verder >
Vlasman sloopt met maximale duurzaamheid
Vlasman sloopt een voormalig ABN-Amro-filiaal in Leiden dat strak langs een monumentaal pand én midden in het centrum staat. Toch deed Vlasman er nog een schepje bovenop en won de EMVI-aanbesteding op het vlak van duurzaamheid en circulariteit. Resultaat: extra zelfopgelegde eisen en restricties.
Lees verder >
Machinevergelijker.nl: een objectieve database voor bouwmaterieel
Hoe bepaal jij je keuze voor een nieuwe machine? Download je brochures, sla je ze op én maak je vervolgens zelf het vergelijk? Dat is niet meer nodig. De nieuwe online Machinevergelijker.nl – die op 26 januari is gelanceerd – biedt overzicht.
Lees verder >
Online abonnement
Word abonnee en ontvang gratis hét BouwMachines Testboek 2021 t.w.v. € 14,95
Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? 

Kies dan voor één jaar BouwMachines Online met 10% korting op de maandprijs én ontvang het BouwMachines Testboek 2021 gratis (op=op).
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright