Classic car rally in Zuid-Engeland, cultuur en natuur regio Alkmaar & zo kom je van je schouderklachten af
Zin Magazine 10

Zin Magazine 10

Die sterkte zussenband, fans toen en nu & 5 vragen aan acteur Roeland Fernhout
Zin
Kents finest
Classic Car rally Zuid-Engeland

De man van Zins online coördinator Petra Schouten heeft een nieuwe hobby: zijn Ford F250, een Amerikaanse pick-up uit 1986. In mei stappen ze samen voor een rally met the beast op de ferry. Als dat maar goed gaat.

Zin
Dit helpt
Nek- en schouderklachten

Hoe ouder je wordt, des te meer kans je last krijgt van nek- en schouderklachten. Tussen de 50 en 60 jaar oud hebben we hier het vaakst last van. Vervelend, want naast pijn word je behoorlijk beperkt in het dagelijks leven. Vijf tips en therapieën die helpen de boel weer los te krijgen.

Zin
Krijg een prachtig parelcollier t.w.v. € 135 
Vorstelijk cadeau

Ontvang nu bij een halfjaar abonnement op Vorsten een prachtig en uniek collier met A-kwaliteit zoetwaterparels. Het collier heeft een lengte van 49 cm en is afgewerkt met een goudkleurig, stainless steel boeislot. De sluiting verkleurt niet en is 100% allergievrij. Dit klassieke collier maakt iedere outfit nog mooier. Je profiteert met deze aanbieding van 60% korting! 

Zin
Win met ZIN
Schrijversduo Hoes & van der Eijnden

Vrijheid brengt geluk, energie, zelfvertrouwen. Maar het liet sommigen in de jaren 80 ook dansen op een vulkaan. De roman Lieve Chris van Sabine van den Eynden (1964) & Antoinette Hoes (1970), over vriendschap in het Amsterdam van de jaren 80, spat van de levenslust. Maar laat óók die andere kant zien.

Zin
Jeugdsentiment
Kid Creole & the Coconuts

Oh Annie, I’m not your daddy. Zong jij dat in the eighties ook uit volle borst mee met tropical gangster Kid Creole? Dan hebben we iets leuks te melden. De Sultan of Suave komt naar Vlissingen tijdens de 25e editie van Film by the Sea. En jij kan kaarten winnen voor zijn swingende optreden. 

Zin
Natuur & Cultuur
Ontdek regio Alkmaar

In de regio van Alkmaar vind je uitgestrekte landschappen en verborgen paden die uitnodigen om te wandelen en fietsen in de natuur. Ook op het gebied van kunst, cultuur en erfgoed is veel te ontdekken.

Zin
Gratis Gift
Bij aankoop van een tas

De zomervakantie is bijna ten einde. Om de terugkeer naar werk leuk te maken, geeft THEBAGSTORE duizenden CADEAUS weg bij jouw aankoop.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden