Kijk maar
Bekijk deze e-mail in je browser
Jorien kan geen kinderen krijgen


Details van Kerst

Details van Kerst

Kerst begint klein. Fotograaf Eljee maakt close-ups van elementen uit het kerstverhaal. Bekijk zijn prachtige fotoserie.

Kijk en bewonder


Geloof, hoop en Syrië

Geloof, hoop en Syrië

Na zes jaar bloedige oorlog ligt Syrië in puin. 11 miljoen Syriërs ontvluchtten hun steden en dorpen. Maar tussen het puin zien we hoop en beginnend herstel. Deze Kerst besloot een aantal christelijke organisaties de handen ineen te slaan om het sprankje hoop van deze mensen tot een groot licht te maken.

Lees meer


Als je opziet tegen de feestdagen

Als je opziet tegen de feestdagen

December: gezelligheid, knusse woonkamers, heerlijk eten en prachtige cadeaus. De mooiste dagen van het jaar, met vrienden en familie. Of toch niet? Misschien zijn de kerstdagen voor jou juist dagen waarop je wordt geconfronteerd met eenzaamheid en verdriet.

Lees meer


Vrouwen in de Bijbel

Hoe vrouwen in de Bijbel ons iets leren over wie God is

In de Bijbel komen veel verschillende vrouwen voor: moedige vrouwen, bange vrouwen, volgzame vrouwen of eigenzinnige vrouwen. Wat is de rol van deze vrouwen en wat kunnen we nu nog van hen leren?

Ik ben benieuwd


Kerstverhaal: Licht

Kerstverhaal: Licht

Nog op zoek naar een mooi Kerstverhaal tijdens het kerstdiner? Roelie Prins schreef een prachtig verhaal met de titel: Licht. Geen zin om het voor te lezen? Geen probleem: radiopresentator Tom Herlaar sprak het voor je in.

Lees en luister


Zo kijkt God naar ons

Zo kijkt God naar ons

Het lijkt bijna onvoorstelbaar. Niet wat je doet, maar wie je bent is van waarde. Het is een unieke boodschap in het lawaai van deze tijd. Elk mens telt. Jezus beweegt hemel en aarde voor jou. Daarom is de EO er voor iedereen. Bekijk snel onze kerstcampagne.

Dat wil ik zien


Mis het niet

Dit mag je niet missen

Kerstfeest op de Dam, nieuwe afleveringen van Rail Away, Blue Planet II: deze programma's mag je niet missen. Kijk snel welke mooie en nieuwe afleveringen er in 2018 nog meer te zien zijn!

Mis het niet


    

Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend