Bekijk dit bericht in je browser





Nieuwtjes uit Ingelmunster!
 
Gezocht: jobstudenten!
Wij weten niet hoe de situatie deze zomer zal zijn, maar toch werken wij achter de schermen verder en treffen we de nodige voorbereidingen. Daarom deze oproep:
het gemeentebestuur zoekt jobstudenten voor tijdens de zomervakantie!
 
Heropening recyclageparken
Vanaf dinsdag 7 april mogen de recyclageparken opnieuw de deuren openen, maar wel onder strikte voorwaarden. Afvalintercommunale IVIO bekijkt nog hoe ze dit zullen aanpakken, meer info volgt!
 
Filmpje Ingelmunster
Vorige week vloog de VTM-drone over Ingelmunster. Heel wat Ingelmunsternaren maakten een prachtige boodschap, maar niet alles werd gefilmd. Daarom deden wij een oproep om foto's te bezorgen van de verschillende kunstwerken en creaties die iedereen maakte.

Jullie reageerden massaal op de oproep en stuurden heel wat foto's door! We maakten ons eigen filmpje met een compilatie van de beelden.
 
Kort nieuws
- In deze tijden is solidariteit erg belangrijk. Daarom lanceerden we de 'Ingelmunster, samen sterk!' campagne. Ontdek hier hoe wij jou kunnen helpen, en hoe jij ons kan helpen.

- Onze kippenactie loopt nog tot 17 april. Daarbij kan je 'kakelende afvalverwerkers' aankopen tegen een voordelig tarief.

- Ook speelplein Jadadde hoopt op een zorgeloze zomer. Daarom is er een online infosessie voor animatoren in spe op donderdag 9 april!

- Op onze website www.ingelmunster.be/coronavirus vind je alle info terug over de algemene richtlijnen, de situatie in Ingelmunster, antwoorden op vaak gestelde vragen ...

- Beschermingsmaterialen zoals mondmaskers, handschoenen in latex of nitril en wegwerpoveralls zijn broodnodig voor onze zorgverleners. Daarom staat er een inzamelcontainer aan het gemeentehuis.

 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven