U vindt echt niet alleen maar voetbal in deze nieuwsbrief, belooft. Veel leesplezier.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

John Goossens: 'Ik denk dat ik in mijn hele carrière zo'n €2,5 miljoen heb verdiend'

Toen John Goossens zeer zwaar geblesseerd raakte ging de voetballer voor het eerst over zijn financien nadenken.'Voor het eerst van m’n leven ben ik naar een financieel adviseur gegaan. Mijn mond viel open. Ik had zo veel meer kunnen doen, maar wist helemaal niets van de mogelijkheden.' Nu helpt hij met FuseSports jonge voetballers op weg naar financiële zekerheid.

 
 
Quote
 

‘Oud-Unilever-kroonprins Kees Kruythoff aan het dealen met familie Meiland’

Kees Kruythoff, de man die zich tevergeefs voorbereidde op het hoogste ambt bij Unilever, zou op het punt staan een miljoenendeal te doen met de familie Meiland.

 
 
Quote
 

Geen succes bij Dragons' Den, toch haalt City Gin tonnen op: 'Ik ben geen hobbyist'

'Over vijf jaar verwacht ik een exit. Dan moet een groot bedrijf in de markt dit gaan dragen', zegt oprichter Eve Maessen.

 
 
Quote
 

In memoriam: voormalig Quote 500-lid Hans Struik (1940-2023)

Geciteerd worden wilde hij zelden, maar Hans Struik deed er achter de schermen van alles aan om zo hoog mogelijk in de Quote 500 te staan. De producent van in blik en pot geconserveerd voedsel behield zijn notering tot 2019. Afgelopen week overleed hij, op 83-jarige leeftijd, op zijn landgoed in Putten.

 
 
Quote
 

Gluur binnen bij tuinarchitect Erik van Gelder: 'In mijn tuinen moet je ook plezier kunnen maken'

Waar visite het vaakst aan zit? De wand met levende mos. 'Je hoeft de muur geen druppel water te geven, want het houdt zichzelf in leven.'

 
 
Quote
 

Hoe ‘mediamogul' Andy van der Meijde vrij makkelijk een nieuwe BMW XM regelde

Andy van der Meijde bewijst dat je helemaal geen topstrateeg hoeft te zijn om een beetje je weg te vinden in de media. Het is gewoon een kwestie van veel doen, lekker kunnen lullen en een beetje lange adem hebben. Hoe begon hij met ‘Bij Andy in de auto!’?