Bij Jollein weten we hoe fijn het is voor moeders als je alles voor je babyuitzet op één vertrouwde plek kunt shoppen. Mix & Match met de items van Jollein!

Bekijk de webversie

Jollein Mix en Match

Jollein x Pimpelmees, het avontuur van je leven!

Het is één ding om te weten in welk stijl je het kinderkamertje wilt inrichten. Maar vind vervolgens maar eens alle juiste producten die ook nog eens met elkaar matchen. Bij Jollein weten we hoe fijn het is voor moeders als je alles voor je babyuitzet op één vertrouwde plek kunt shoppen. In onze nieuwste collectie hebben wij er daarom voor gezorgd dat alle thema’s met elkaar te mixen en matchen zijn. Dat is een hele zorg minder.

SHOP JOLLEIN
www.babypark.nl

Jollein Pimpelmees
wikkeldeken
€44,99 €38,24

SHOP HIER
www.babypark.nl

Jollein Boxkleed
Pimpelmees 75 x 95 cm
€49,99 €42,49

SHOP HIER
www.babypark.nl

Jollein Pointelle ledikant
deken 100 x 150 cm
€49,99 €42,49

SHOP HIER
Jollein Fringe

Fringe!

Dat is de naam van deze 'deze-moet-ik-hebben-voor-de-zomer' dekentjes. Ze zijn zacht, luchtig en laten jouw kleintje lekker slapen in de zomer. Shop de dekentjes in wieg of ledikant formaat in drie fijne kleurtjes.

SHOP HIER

Pointelle!

Meet Pointelle! Een schattig patroontje van bloemetjes in fijn breiwerkje. De heerlijke dekentjes zijn perfect om jouw kleintje lekker in te laten slapen en wegdromen. De zachte kleurtjes passen in elk babykamertje. Shop de Pointelle dekentjes nu online in de kleuren biscuit, ivory en storm grey.

SHOP HIER
Jollein Pointelle
Jollein Fringe

Jollein x Pimpelmees

Op elk item zie je het kenmerkende bosdieren printje van Pimpelmees verwerkt op de fijnste producten in de vorm van een grote panelprint of all-overprint. Deze collectie is dan ook super goed te combineren met onze huidige en nieuwe collectie! De lakentjes met het bosdieren print zijn een perfecte match met de Pointelle dekentjes uit de nieuwe collectie. De dekentjes hebben een lage TOG-waarde van 0.5 om lekker koel de zomer door te komen.

SHOP HIER
www.babypark.nl

Jollein Fringe
wiegdeken 75 x 100 cm €24,99 €21,24

SHOP HIER
www.babypark.nl

Jollein Siliconen Easy Wipe Box | diverse kleuren
€15,99 €13,59

SHOP HIER
www.babypark.nl

Jollein Pimpelmees
Forest Animals slab
€15,99 €13,59

SHOP HIER