ELF Voetbal nieuwsbrief van 19-01-2022
Jong Ajax klimt naar top Eerste Divisie: dit zijn de uitblinkers

Het gaat goed met Jong Ajax in de Eerste Divisie. Sterker nog, het beloftenelftal van Ajax heeft een record gevestigd in de Keuken Kampioen Divisie. Nog ooit eerder in de geschiedenis bleef Jong Ajax dertien duels op rij ongeslagen. Ook FC Den Bosch werd maandagavond opzij gezet waarmee Jong Ajax klom naar de derde positie. Wie zijn dit jaar de uitblinkers?


lees verder
Ken jij alle bekerkwartfinalisten sinds 2000? Speel de quiz!

Dinsdagavond boekten drie clubs hun plek bij de laatste acht van het bekertoernooi. Daarmee staat de teller op 179 kwartfinalisten in de KNVB-beker sinds 2000. Ken jij ze allemaal? Laat maar zien!

lees verder
Dit zijn de top 7 grootste talenten die op dit moment strijden om de Africa Cup

De Africa Cup is inmiddels alweer een week onderweg. Vedettes als Mohamed Salah, Sebastién Haller en Sadio Mané zijn inmiddels volop aan het strijden om de groepsfase te overleven. Er zijn echter ook enkele talentvolle jongelingen die meedoen aan het toernooi. ELF Voetbal zette de zeven grootste talenten voor je op een rij.

lees verder
Profcontract bij Almere City is voor Jordy Rullens 'een droom die uitkomt'

Een nieuw hoogtepunt in de prille voetbalcarrière van Jordy Rullens. De twintigjarige verdediger tekende maandag een contract voor 2,5 jaar bij Almere City. "Een droom die werkelijkheid wordt en waar ik intensief naar toe heb gewerkt."

lees verder
PANNA! 62 is uit: alles over de Champions League, de mooiste celebrations, schiettips van Luuk Brouwers en meer

Het nieuwe jaar is nauwelijks begonnen en de nieuwe PANNA! is alweer uit. In nummer 62 is alles te lezen over de achtste finales van de Champions League, over de komende Afrika Cup, de grootste meidentalenten en natuurlijk volop leuke interviews. We gingen op bezoek bij Rick Karsdorp in Rome, mountainbiken met Cas Odenthal van NEC, Europa's grootste talent Nikita Tromp van Ajax vertelt alles over haar uitverkiezing en Luuk Brouwers van Go Ahead Eagles geeft schiettips.

lees verder
Deze bekerwedstrijden mag je niet missen

Deze week staat het bekervoetbal centraal in Europa. Naast Spanje, Engeland, Duitsland en Italië is het ook de beurt aan Nederland. De achtste finales van het KNVB Bekertoernooi staan op het punt van beginnen. Daarom zet ELF een aantal interessante bekerwedstrijden voor je op een rijtje.

lees verder
Zo vergaat het de oud-Eredivisiespelers bij OGC Nice

OGC Nice doet het uitstekend in de Ligue 1. Na vier jaar verdwenen te zijn uit de top is de ploeg nu de enige in Frankrijk die het spoor van Paris Saint-Germain nog enigszins kan volgen. De Zuid-Fransen bezetten momenteel de tweede plek met een achterstand van elf punten. De ploeg verkeert de laatste weken in topvorm en zette een mooie serie overwinningen neer. Dat doet OGC Nice met vier oud-Eredivisiespelers in de selectie. Hoe doen zij het?

lees verder
Robert Lewandowski grijpt met vlag en wimpel macht in ESM Gouden Schoen

De vraag was niet of? Maar juist wanneer? Zaterdagmiddag was het zover. Robert Lewandowski greep de koppositie in het klassement van de ESM Gouden Schoen. En hoe? Middels een hattrick nestelde de Poolse doelpuntenmachine zich aan kop van de ranking van de Europees Topscorer van het Seizoen.

lees verder
Superelf Tijani Babangida, Nigeriaanse snelheidsduivel

In elke papieren editie van ELF Voetbal de rubriek Superelf. Een oud-profvoetballer stelt een elftal samen van de beste elf spelers waarmee hij in clubverband samenspeelde. Met zijn acties, snelheid en vrolijke uitstraling stal hij de harten van vele voetballiefhebbers. Tijani Babangida (43) speelde voor VVV-Venlo, Roda JC, Ajax, Vitesse en vier buitenlandse clubs. Ook staan er veertig interlands voor Nigeria achter zijn naam. Nu exploiteert hij twee eigen voetbalacademies en is hij spelersbegeleider.

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Chelsea FC - Arsenal FC12-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Everton FC - Leeds United12-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Manchester United - Southampton FC12-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Voetbaltrips.com
 
Newcastle United - Aston Villa12-02-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers12-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
  
Bekijk alle voetbalreizen