Jong Oranje - Jong Schotland 5 September 2013

5 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste NLC  Geachte heer Do,
Jong Oranje – Jong Schotland
Donderdag 5 september 2013 om 18.30 uur speelt Jong Oranje de eerste wedstrijd voor de EK-kwalificatie in het Gofferstadion tegen Jong Schotland. 
 
Van 1 tot en met 6 september verblijven de Nederlandse talenten in Nijmegen. In deze week bereiden zij zich voor op  de wedstrijd van donderdag. Op maandag 2 en dinsdag 3 september kun jij de trainingen bijwonen. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tijdens een open training. De eerste open training is op maandag 2 september van 16.00 uur tot 17.30 uur op Sportcomplex De Eendracht. De tweede open training is op dinsdag 3 september van 11.00 uur tot 12.30 uur in het Gofferstadion. Deze training is te bezoeken via de ingang van vak P.
 
Voor de wedstrijd van donderdag 5 september zijn er nog kaarten te koop in de voorverkoop! Koop dus snel tickets via de KNVB webshop, de Primera-verkooppunten van TicketBox en de receptie van het Goffertstadion. De tickets hebben een vaste prijs van € 8,-. Een stoel op de hoofdtribune kost € 10,-. Voor groepen van tien personen of meer geldt een speciaal actietarief van € 5,- per kaartje. Deze groepsbestellingen kunnen via ticketing@nec-nijmegen.nl worden geplaatst of direct worden gekocht bij de receptie. De openingstijden zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur op doordeweekse dagen.
 
Winnaars VIP-arrangement
Op vrijdag 30 september zijn de twee winnaars van het VIP-arrangement getrokken. Randal van Gils en Mascha Knipping zijn de gelukkige winnaars. Zij kunnen met hun groep de wedstrijd, onder het genot van een hapje en een drankje bekijken vanuit een logebox in het Goffertstadion. Gefeliciteerd!
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019