Jong Oranje - Jong Schotland 5 September 2013

5 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste NLC  Geachte heer Do,
Jong Oranje – Jong Schotland 5 september 2013
 
Jong Oranje begint de kwalificatie voor het Europees kampioenschap 2015 na de zomerstop met een thuiswedstrijd tegen Jong Schotland. Dit duel wordt donderdag 5 september om 18.30 uur gespeeld in het Goffertstadion.
 
De voorverkoop is gestart en kaarten zijn verkrijgbaar via de KNVB webshop, de Primera-verkooppunten van TicketBox en bij de receptie van het Goffertstadion. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 8,- en een toegangskaart op de hoofdtribune kost € 10,-. Voor groepen van tien personen of meer geldt een speciaal actietarief van € 5,- per kaartje. Per bestelling wordt er eenmalig €3,5,- administratiekosten in rekening gebracht.
 
Win een VIP-arrangement!
Wil jij graag met je team, klas of vereniging deze wedstrijd bezoeken? Grijp dan je kans! Bestel nu minimaal 10 kaarten en maak kans op een VIP-arrangement! Samen met je groep kun je dan onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd Jong Oranje – Jong Schotland exclusief bijwonen vanuit een logebox in het Goffertstadion.
 
Op 30 augustus zal de winnaar van het VIP-arrangement bekend worden gemaakt, dus zorg dat je bestelling voor 30 augustus bij ons binnen is. Je kunt een e-mail met het gewenste aantal kaarten sturen naar ticketing@nec-nijmegen.nl. Je krijgt dan een bericht terug wanneer de kaarten opgehaald kunnen worden bij het Goffertstadion. De receptie is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Op de wedstrijddag is de receptie geopend vanaf 16:30 uur.
Graag zien we jou en je vrienden op donderdag 5 september in het Goffertstadion! 
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019