Niek Konijn heeft primeur met Hitachi ZX145W-6
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Joop Rodenburg met Stage V Kleemann puinbreker klaar voor de toekomst
Loon- en verhuurbedrijf Niek Konijn heeft primeur met Hitachi ZX145W-6
Loon- en verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer heeft als eerste in Nederland een Hitachi ZX145W-6 met Stage V motor in gebruik genomen. De compacte mobiele graafmachine is voorzien van vele extra’s.
Lees verder >
BEKIJK HIER het gratis online magazine Digitalisering
Automatisch graven, op afstand te bedienen machines, autonome machines; digitalisering grijpt ook in de materieelsector steeds verder om zich heen. Maar wat brengen deze technieken de sector? BouwMachines geeft u een inkijkje met dit gratis online magazine.
Lees verder >
Doosan lanceert DL420-7 Stage V wiellader
Doosan Infracore Europe heeft de DL 420-7 geïntroduceerd. De wiellader met Stage V motor heeft een volledig nieuw ontwerp met meer comfort voor de machinist. In vergelijking met het Stage IV model levert de DL420-7 aldus Doosan betere prestaties bij een lager brandstofverbruik.
Lees verder >
Europees Parlement stelt deadlines voor overgangsmotoren met een jaar uit
De deadlines die gelden voor zogenaamde overgangsmotoren in bouwmaterieel zijn met een jaar uitgesteld. Dat heeft het Europees Parlement besloten. Machinefabrikanten zijn blij met het besluit.
Lees verder >
Liebherr debuteert met telescooplader
De L 509 Tele is de eerste telescooplader in de range van Liebherr machines. De 7 ton zware machine is gebaseerd op de L 509 Speeder wiellader.
Lees verder >
Partnernieuws
Zo zet Verschoor uitdagingen in kraanverhuur om in mogelijkheden
Direct wanneer je in Sassenheim de snelweg verlaat, zie je verderop de kranen boven de gebouwen uitreiken. Dat kan niet missen: kraanverhuur- en transportbedrijf M. Verschoor B.V. Hoe gaat het bedrijf om met de uitdagingen én kansen in deze moeilijke tijd voor de bouwsector?
Lees verder >
PW
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright