SHOP         INSPIRATIE       ADVIES 
Customize je eigen bank
Hoe wil je 'm hebben? Een grote hoekopstelling met veel kussens in chocoladebruin? Of een organisch gevormde driezitter met een grote hocker in een wollige roomwitte stof? Check! Jij bent de designer en wij helpen je de perfecte uitvoering te realiseren. En wel eentje die in jouw woonkamer het stralende middelpunt zal gaan zijn. 
Ontdek onze banken
Customize je eigen tafel
Wil je rond, ovaal of lekker langgerekt? Hou je van een blond houten look of juist van een doorleefd karakter? En de onderkant moet er uiteraard ook bij matchen, daar zoek je een mooi onderstel of poten voor uit die bij de rest van je interieur passen. Design jouw eigen tafel op maat, passend bij jouw woonruimte, prijsklasse en stijl. 
Ontdek onze tafels
Hoe werkt het?
Easy! Ok, je moet zelf even langskomen in Bunnik, want met zoveel keuzes en dingen die je in het echt moet zien, is face-to-face met een van onze specialisten een must. Maar lopend door alle stijlkamers, waar je helemaal in de wolken zult raken, kom je erachter dat het allesbehalve een straf is. Het voelt als één grote huiskamer waar je van de ene naar de andere interieurpresentatie dwaalt. Het item dat jij gaat samenstellen, is niet zomaar op voorraad, want er is er maar één van. Het wordt speciaal voor jou gemaakt. Passend in bij jouw woonstijl en leefsituatie, zodat jij je thuis voelt!
Lees snel verder

Bekijk onze favorieten
en customize ze in onze woonwinkel
Eettafel Spott Dyyk
Bank Eden wit
Facebook
Instagram
Pinterest


Rumpsterweg 1-5  |  3981 AK Bunnik
030 – 65 67 068​
© Copyright 2024 - Het Kabinet 
All rights reserved. Uitschrijven