Leer jouw hond of kat voeren als een expert

Wil je meer leren over diervoeding en weten hoe je jouw hond of kat goed kunt voeren? Kom dan zaterdag 9 november naar de Lekker & Gezond Eten-dag in Veenendaal om kennis te maken met het Prins CareTeam. Na deze dag weet je precies welke voedingen passend zijn voor jouw huisdier, want ieder dier is anders. Ook krijg je de kans om samen met een van onze voedingsdeskundigen een persoonlijk voedingsplan samen te stellen voor jouw huisdier.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!
Lees meer
 
 

Wandel mee voor het goede doel

Op zondag 29 september organiseert de Koninklijke Hondenbescherming de vierde editie van de Honden voor Honden Loop. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Prins en Pets Place en vindt plaats op het prachtige landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn!

Het doel van deze wandeling is geld ophalende opvang van oude en kwetsbare honden. Wandel je mee?
Lees verder
 
 

Hulp nodig bij hondengedrag?

Heeft jouw hond problemen zoals blaffen, trekken aan de lijn, slopen, niet alleen kunnen zijn of agressief reageren? Gedragsexpert Alexandra Linnemann van Edupet helpt je graag met al je vragen over gedrag enstaat klaar om je te helpen.
Lees verder
 
 

Waarom zijn katten zo kieskeurig?

Veel katten zijn extreem gevoelig voor kleine verschillen in de samenstelling van de aangeboden voeding. Sommige reacties op smaken kunnen wellicht van genetische invloed zijn, maar voorkeuren voor voeding en smaak worden grotendeels bepaald door de ervaring.

Heb jij een kieskeurige kat? Ontdek de smakelijkePrins VitalCare voedingen en geef je kat een voeding die ze cht lekker vindt.
Bekijk producten
 

Advies en inspiratie

     

Wil je liever e-mails ontvangen over alleen honden, of juist katten? Wijzig je voorkeuren. Helemaal geen mails meer ontvangen? Schrijf je uit.

Afmelden | Privacy Policy